Всі новини

Bobcat запускає новий міні-навантажувач S450

06.06.2014

Bobcat запустив міні-навантажувач S450 нового покоління, спираючись на успіх моделі S130, яку він замінить, комбінуючи в собі переваги, пропоновані дійсно компактним навантажувачем з безліччю нових функцій і переваг, знайдених в більших моделях Bobcat нового покоління.

Будучи компактою машиною, S450 навантажувач може поставлятися з повним набором на вибір - 48 видів навісного обладнання, пропонуючи рішення для дуже широкого спектру застосування і забезпечення прекрасної ілюстрації концепції сумісності навісного обладнання для всіх міні навантажувачів Bobcat .

Як і більші моделі, міні-вантажник S450 пропонує значно поліпшений комфорт і видимість для забезпечення більшого контролю і точності в умовах обмеженого робочого простору. Крім того, вперше в навантажувачі цього класу, S450 поставляється з кондиціонером в якості опції. Серед інших ключових особливостей - збільшена продуктивність і ефективність гідравліки; новий дизайн; інтегрований задній бампер, збільшена працездатність і вдосконалені експлуатаційні властивості.

Незабаром міні-навантажувачі S450 на виставковому майданчику Альфатех. Для більш детальної інформації про погрузчике зв'яжіться з нами за тел.+38 067 541 11 11 або alfatech@alfatech.com.ua