Всі новини

Екскаватор Hyundai почав працювати в Глухівському кар'єрі кварцитів

10.04.2015

ВВ даний час кар'єрний екскаватор переведений з транспортного положення в робоче шляхом розсування ходових візків і введений в експлуатацію фахівцем сервісу Альфатех. Також проведений інструктаж з технічного обслуговування і експлуатації гусеничного екскаватора Hyundai R520LC-9S FS з прямою лопатою.

Центр спеціальної техніки Альфатех поставив на Глухівський кар'єр кварцитів, Сумська область, кар'єрний екскаватор Hyundai R520LC-9S FS.  Потужність гусеничного екскаватора Hyundai R520LC-9S FS 353 к.с. при 1900 об/хв. Робочий об'єм 10  800 см3.

Зручне робоче місце
Простора кабіна, яка розроблена за всіма умовами для забезпечення максимальної безпеки і комфорту оператора. Крісло розташоване на пневмопідвісці. Важелі контролю і пульт управління підвищують ефективність роботи екскаваторника. А спеціальний бокс для продуктів з холодним і гарячим режимом забезпечить зберігання їжі при будь-яких умовах роботи. 

Обзор
Велика площа заскління кабіни – це огляд в 360°. Удосконалена повітревсмоктуюча система кондиціонера створює додатковий тиск очищеного повітря в кабіні. Кабіна виготовлена з міцної сталі. Для природного провітрювання в кабіні під час роботи є люк, який покращує вентиляцію і забезпечує додатковий огляд.

Двигун
Екскаватор R520LC-9S FS обладнаний дизельним низькоемісійним двигуном Cummins з турбонадувом і інтеркулером. Електронна система CAPO дозволяє знизити споживання палива, підтримуючи оберти двигуна і потужність насоса на оптимальному рівні.