Всі новини

Екскаватори навантажувачі Bobcat

20.12.2017

Офіційний дистриб'ютор Bobcat в Україні, центр спеціальної техніки «Альфатех» розпочинає збір попередніх замовлень на нові моделі екскаваторів навантажувачів. Екскаватори навантажувачі Bobcat - це сама довгоочікувана новинка 2018 року на ринку спецтехніки. Представники компанії Bobcat стверджують, що презентують абсолютно «нові машини» рівних в витривалості і потужності, яким просто немає. Для українського користувача екскаватори навантажувачі Бобкэт будуть представлені 4 моделями: B700, B730, B750 та B780.

Характеристики екскаваторів навантажувачів Bobcat

Оскільки всі представлені машини позиціонуються виробником як універсальний і потужний інструмент для вирішення завдань будь-якої складності, серед величезної кількості різновидів можливих варіантів двигунів, перевага була віддана Perkins-1104C-44T. Завдяки даному 4,4 літровому двигуну потужніст. в 100 к.с., машини здатні демонструвати високі експлуатаційні характеристики з мінімальною затратою палива навіть під час безперервного виконання надважких робіт. З огляду на особливості українського клімату і характеристики грунту, всі представлені екскаватори навантажувачі Бобкэт обладнані системою регулювання плавності ходу і клімат-контролем. Незважаючи на явні подібності, кожна представлена модель має індивідуальні технічні характеристики: потужність, вантажопідйомність, вагу, глибину копання, об'єм ковша і т.д. Більш того, машини відрізняються і зовні: Bobcat B780 - рівноколісний, B700, B730, B750 - різноколісні екскаватори-навантажувачі.

Центр спецтехніки «Альфатех» з нетерпінням чекає новинку 2018 року - екскаватори навантажувачі Bobcat, і готовий презентувати їх українському користувачеві. Більше інформації про технічні особливості машин, їх сумісність з навісним обладнанням та вартість за телефоном 067 541 11 11.

Альфатех - офіційний представник всесвітньо відомої компанії Bobcat в Україні.