Всі новини

Фронтальні навантажувачі Shantui

09.03.2017

Альфатех пропонує вашій увазі нові фронтальні навантажувачі Shantui, які за такий короткий час зарекомендували себе як найкраще поєднання ціни та якості. Модельний ряд розроблений з урахуванням найвимогливіших і клієнтів, тому представлені моделі з різною вантажопідйомністю - SL30W, SL50W. Експлуатаційний вага - від 10 000 до 17 000 кг. Об'єм ковша - від 1,8 до 3 куб.м.

Фронтальні навантажувачі Shantui виготовляються за технологією виробництва техніки Komatsu. Навантажувачі збираються з особливою ретельністю і постійним контролем якості, оснащені кращими двигунами - Wuxi, Steyr, Shangchai, з потужністю до 162 кВт. Панель управління і джойстик розташовані ергономічно, що дозволяє комфортно управляти, тим самим досягти максимального ККД в продуктивності, і при цьому бути в безпеці.

Спеціальна Z-подібна конструкція перекидання ковша і високий показник зусилля на ковші забезпечують високу ефективність роботи.

Автоматичне вирівнювання ковша полегшує роботу водія. Основні деталі конструкції виготовлені з високо якісної сталі, стріла підвищеної міцності гарантує надійність роботи. Оптимізована трансмісійна і гідравлічна системи забезпечують високу швидкість руху і високу ефективність роботи. Шарнірно-зчленована рама забезпечує невеликий радіус повороту і маневреність навантажувача, однаковий протектор на передніх і задніх шинах сприяє захисту шин. Пневматична гальмівна система зі спеціальним рукавом високого тиску гарантує стабільність роботи.

Робоче обладнання захищене пильовиками, що продовжує термін служби навантажувача. Герметична кабіна, хороший огляд, зручне сидіння з механізмом поглинання вібрації гарантують комфортну роботу. Додаткове обладнання: щелепний захват, захоплення для трави, ковш для роботи з гірськими породами, обладнання для більшої висоти вивантаження і т.п.

Колісні навантажувачі Shantui застосовуються для вантажних і розвантажувальних робіт, транспортування різних сипучих матеріалів - піску, щебеню, гравію і ін., для монтажних та інших різних будівельно-дорожніх робіт.

За додатковою інформацією звертайтеся до свого регіонального менеджера. Орієнтовна дата завезення в Україну - квітень 2017. Запис на тест-драйв за телефоном 067 541 11 11