Всі новини

Гусеничні екскаватори Хендай - якість роботи, перевірене роками

20.06.2017

Сьогодні, одноковшеві гусеничні екскаватори Хендай поставляються практично на всі континенти. З огляду на конструктивні особливості такої спеціалізованої техніки та властиві їй експлуатаційні характеристики, екскаватори Хендай на гусеничному ходу, відмінно справляються з найрізноманітнішими роботами з грунтом: риття траншей, котлованів, будівництво дорожнього полотна, виконання кар'єрних робіт, розпушення грунту і т.д.

Серед основних переваг, варто також виділити:

  1. Неймовірну високу продуктивність;
  2. Компактність і готовність до виконання завдань, що вимагають особливої точності;
  3. Економна витрата палива навіть під час максимальних навантажень;
  4. Повна адаптація машин до кліматичних умов України;
  5. еликий вибір навісного обладнання (гідромолот, розпушувач і т.д.);
  6. Застосування новітніх технологічних розробок і досягнень.

Завдяки поетапному удосконаленню гусеничних екскаваторів Хендай, компанія Hyundai Heavy Industries представила міжнародному ринку самі зносостійкі, надійні і комфортні машини спеціального призначення - екскаватори на гусеничному ходу 9S серії. Аналізуючи головні відмінності моделей 9-серії від її попередників, перше, на що звертаєш увагу - скрупульозний підбір комплектуючих (двигун – Hyundai/Cummins, електроніка - Toshiba), які в подальшому гарантують високу надійність машині і економічність.

До переваг екскаватора 9-ї серії від Hyundai, також варто віднести:

  • Кабіну оператора - відмінний огляд, повноцінна вентиляція, практична панель управління, незначний рівень шуму, наявність додаткового освітлення, магнітола і т.п.
  • Систему контролю роботи вузлів і управління - наявність системи комп'ютерної оптимізації потужності  дозволяє своєчасно визначити неполадки в роботі (шляхом діагностики роботи гідравліки), оцінити, наскільки точно машина відображає операції, задані оператором, і який при цьому рівень споживаного палива.
  • Конструкція рами - для того, щоб забезпечити Hyundai максимальну безпеку і стійкість в роботі, екскаватор оснащений високоміцними опорними катками і має суцільнолиту конструкцію рами.
  • Автоматичний підігрів двигуна.

З огляду на величезний досвід роботи на ринку, високу ефективність і готовність до виконання найскладніших завдань різної специфіки, гусеничні екскаватори Hyundai по праву займають лідируючі позиції серед українських покупців. У свою чергу, центр спеціалізованої техніки Альфатех, пропонує своїм клієнтам: гідний сервіс, конкурентоспроможні ціни, і повну орієнтацію на інтереси замовника. 

Телефон гарячої лінії    067 541 11 11