Всі новини

Як обрати фронтальний навантажувач?

15.06.2017

Все частіше, з питанням вибору фронтального навантажувача стикаються як великі компанії, що спеціалізуються на будівництві, так і приватні особи, що підбирають універсального помічника для виконання невеликого ряду робіт. З огляду на величезну кількість виробників і широкі модельні лінійки, для вибору якісного фронтального навантажувача, здатного ефективно впорається з поставленим завданням, необхідно володіти базовою інформацією про машину і уважно вивчити ключові аспекти, що впливають на вибір:

Виробник. Протягом багатьох років лідерами по розробці і виробництву фронтальних навантажувачів прийнято вважати HYUNDAI і SHANTUI. Всі представлені моделі від зазначених виробників володіють неймовірною маневреністю, високою вантажопідйомністю і, при необхідності, можуть бути доукомплектовані різним навісним обладнанням. Вибираючи виробника з позитивною репутацією, ви захищаєте себе від непередбачених поломок, передчасного зносу і ремонту. Віддавайте перевагу довговічній техніці від провідних світових виробників машин спеціального призначення.

Технічні параметри фронтального навантажувача. Перше, на що варто звернути увагу - вантажопідйомність фронтального навантажувача. Для того, щоб не навантажувати машину, рекомендуємо брати навантажувач з вантажопідйомністю на пару тонн більше. Також варто враховувати вагу вантажу, характер виконуваних робіт, висоту навантаження матеріалу. Таким чином, основними параметрами вибору фронтального навантажувача, є:

  • тип двигуна і його потужність;
  • об’єм ковша;
  • час робочого циклу;
  • радіус розвороту;
  • габарити фронтального навантажувача;
  • висота вивантаження і будова вантажної стріли;
  • комплектація кабіни оператора.

Місце роботи. З огляду на розміри майданчика, можна підібрати максимально ефективну машину з найменшими витратами. Для невеликих робіт можна обійтися навантажувачем малих розмірів, в той час як виконання масштабних будівельних завдань вимагає великої техніки з максимальним об'ємом ковша і експлуатаційною масою.

Умови. Наявність місць з обмеженим простором, відсутність вентиляції, складний маршрут з поворотами і спусками і т.д. - все це, не є ключовими критеріями вибору, проте істотно можуть полегшити вибір оптимальної моделі фронтального навантажувача.

Альфатех - індивідуальний підбір техніки спеціального призначення. Ми знаємо все про техніку, яку пропонуємо.