Всі новини

Як вибрати фронтальний навантажувач б/у в каталозі центру спеціальної техніки Альфатех?

28.11.2016

Для максимально зручного пошуку і швидкого вибору фронтального навантажувача б/у, компанія Альфатех зібрала для своїх клієнтів понад 400-ста кращих пропозицій від вітчизняних і зарубіжних партнерів.

Фронтальний навантажувач - універсальна машина, яка використовується під час виконання складських, аграрних, будівельних і комунальних робіт. Серед основних функцій, які вона виконує - захоплення, вантаження, транспортування і розвантаження різних матеріалів і грунту (включаючи різновиди твердих порід). Для розширення функціональних можливостей, у фронтальних навантажувачів передбачена установка навісного обладнання, що дозволяє заощадити на придбанні додаткової спеціалізованої машини і якісно виконати запланований обсяг роботи.   

Фронтальні навантажувачі б/у від Альфатех - машини від всесвітньо відомих брендів за доступною ціною

Створюючи асортимент каталогу техніки вторинного використання, ми не стали обмежуватися пропозиціями співвітчизників і з радістю охопили пропозиції б/у фронтальних навантажувачів з Європи. На сьогодні, наш каталог включає техніку під брендом AtlasBobcatCaseCaterpillarDaewooDoosanHitachiHyundaiJCBKomatsuLiebherrMecalac.
Серед представлених пропозицій, ви завжди можете вибрати для себе, як фронтальні навантажувачі б/у 2014-2015 року випуску, так і бюджетні варіанти в хорошому стані. У всякому разі, ми гарантуємо, що обрана вами машина пройшла якісний технічний огляд, а виявлені дефекти і неполадки ми завжди допоможемо усунути.

Як знайти і підібрати оптимальну модель навантажувача фронтального бу в каталозі Альфатех?

Для того, щоб перейти до техніки вторинного використання, вам необхідно перейти в розділ Б/У техніка. Там ви зможете ознайомитися з найактуальнішими пропозиціями на поточний день і вибрати потрібну вам категорію машини (фронтальні навантажувачі знаходяться в категорії будівельна техніка). Рекомендуємо також ознайомиться з асортиментом навісного обладнання для вашої машини.

Зручний інтерфейс, наявність докладних описів і фотографії машин - все це дозволить вам швидко підібрати для себе найбільш доцільну модель б/у фронтального навантажувача. У свою чергу, ми завжди раді надати кваліфіковану допомогу фахівців з б/у техніки під час підбору потрібної моделі (відштовхуючись від виду запланованих робіт, встановленого цінового діапазону, потужності машини, технічних особливостей і т.і.).

Центр спеціальної техніки «Альфатех» - знайдемо і доставимо потрібний вам фронтальний навантажувач б/у з будь-якої точки світу.