Всі новини

Колісні екскаватори Хендай

23.03.2018

колісний екскаватор

На сучасному ринку значно більшим попитом користуються екскаватори на колісному, ніж на гусеничному ходу. Існує думка, що саме таким моделям до снаги подолання пухких поверхонь ґрунту та, відповідно, виконання більш широкого спектру робіт.

Тим не менш на практиці виявляється, що в деяких випадках стає у нагоді саме колісний екскаватор. Загалом колісний тип не можна називати кращим за гусеничний, і навпаки, оскільки кожен з них розроблений для чітко визначених цілей.

За яких умов слід віддати вибір колісним екскаваторам?

  1. Тип підходить для тих робіт, в яких фігурує саме риття ґрунту. Така техніка краще фіксується на нерівній поверхні.
  2. У тих випадках, коли важлива висока якість транспортування вантажу, оскільки однією з переваг вказаної машини є високий рівень маневровості.
  3. За умов, коли необхідне оперативне переміщення самого екскаватору. Так, доставити техніку колісного типу у випадку зміни місця локації роботи набагато легше та простіше. Все завдяки тому, що вона може розвивати більшу швидкість.
  4. Якщо ви готові віддати перевагу виробності замість економічності. Згідно з технічними показниками колісного та гусеничного типу, саме перший відрізняється більшою потужністю. Звісно, це впливає на зменшення часу для виконання роботи у середньому.
  5. Під час планування розроблення родовищ корисних копалин. Більша вага машини допомагає їй краще зафіксуватися і, знову-таки, демонструвати вищий рівень виробності.

Не рекомендується використовувати колісні екскаватори для робіт у сільській місцевості, на путівцях, роздоріжжі тощо. Вважається, що значна вага машини не може гарантувати безпеку робіт, що проводяться в таких умовах.

Колісні екскаватори Hyundai: ключові особливості

В історії розробок Hyundai можна знайти як гусеничні, так і колісні екскаватори високої якості. Останні скоріш оптимізовані для робіт на будівництві та в районі родовищ корисних копалин.

колісний екскаватор hyundai

У чому полягає унікальність екскаваторів Hyundai на колесах?

  1. У високій швидкості пересування самої техніки. Ця перевага яскраво відчувається в практичних умовах, за необхідності лавірування екскаватору.
  2. У підвищеній експлуатаційній масі. Як правило, колісні екскаватори можуть транспортувати вантаж більшої маси, ніж гусеничні.
  3. У підвищеному показнику зусилля копання. Внаслідок того, що конструкція колісного типу важить більше, виробнику вдалося надати їй значно більшу виробність.
  4. У комплектації якісними двигунами від перевірених виробників. Зрозуміло, що це впливає на довговічність товару.
  5. У більшій місткості баку для палива. Це дозволяє економити час у період заправки машини в майбутньому.

Все це – базова інформація щодо особливостей колісних екскаваторів Hyundai. Про всі подробиці ви можете дізнатися у співробітників Центру спеціальної техніки Альфатех. Також там ви можете придбати будь-яку модель колісного екскаватора Хендай на найбільш вигідних умовах.