Всі новини

Комунальна техніка Retech і Ausa для Дніпропетровської області

08.11.2013

У 2013 році асортимент продукції був істотно розширений за рахунок комунальної техніки Retech і Ausa. Перша велика поставка відбулася восени минулого року для комунальних господарств Дніпропетровської області.  8 листопада 2013 року відбулося урочисте вручення комунальної техніки. Голова Дніпропетровської обласної ради Євген Удод особисто вручив ключі дніпропетровським комунальникам. Представники компаній Retech і Ausa були присутні на передачі техніки і мали можливість продемонструвати роботу техніки, яка незамінна в комунальному господарстві.

 «Ця поставка є справжнім успіхом. Ми знайшли зручного для нас імпортера, в особі компанії Альфатех, який відповідає нашим комерційним і технічним цілям, відкриваючи новий ринок з високим потенціалом, - стверджує менеджер з міжнародних продаж AUSA Urban Alberto Ortega. Наше міжнародне зростання йде рука об руку з бумом розвитку в нашій мережі комерції та сервісу завдяки високому рівню професіоналізму наших фахівців».

Техніка Retech за рахунок потужності двигуна і високопродуктивного навісного обладнання призначена для прибирання магістралей, а компактні вакуумні підмітально-прибиральні машини Ausa легко впораються в скверах і дворах. Крім поливомийних, підмітально-прибиральних машин була представлена малогабаритна автовишка Ausa M350H. Призначена для підйому людей і вантажів на висоту 16 метрів.

Висока продуктивність машин марок Retech і Ausa разом з високоякісними складовими, ефективністю навісного обладнання, з мінімальними викидами СО2 і витратою палива були ключовими складовими при виборі даного ряду комунальної техніки марок Retech і Ausa.

Центр спеціальної техніки Альфатех розширює свій портфель продукції грунтуючись на високій якості обладнання та сервісі найвищих стандартів.