Всі новини

Найкраща ціна на б/у екскаватор-навантажувач CATERPILLAR 428F

14.07.2017

Центр спеціальної техніки «Альфатех» встановив найнижчу ціну на б/у екскаватор-навантажувач CATERPILLAR 428F  - 42 тис. долл США. З усіх питань, телефонуйте до відділу б/у техніки - 067 510 40 10.

Дана модель є продовженням популярної серії техніки спеціального призначення Cat, яка вперше була представлена світу ще в 1985 році. Порівнюючи Cat 428F з моделями попередньої серії, можна відзначити, що виробники, при конструюванні даної машини, врахували навіть найменші упущення і слабкості, і попрацювали над:

  • покращенням оглядовості;

  • збільшенням продуктивності;

  • функцією регулювання витрати палива;

  • спрощенням сервісного обслуговування;

  • комфортом оператора.

Маючи 25-ти річний досвід роботи і попередні шість серій екскаваторів-навантажувачів серії F, виробники сміливо заявляють, що 428F - втілення інновацій, шляхом використання нової конструкції, і видатних технічних характеристик.

Що стосується технічних особливостей, 428F може досягати швидкості до 40 км на годину, оснащений гідродинамічної трансмісією, потужним двигуном Caterpillar 3054C DIT і гідравлічними системами, що дозволили значно збільшити показники маневреності та швидкості навантаження в порівнянні з попередниками. Габарити машини: ДхШхВ (5,8 м х 2,3 м х 3,7 м), колісна база дорівнює 2,2 м.

Робочі характеристики моделі:

  • обсяг ковшів: переднього 1,3 м3, заднього 0,24 м3;

  • вантажопідйомність: 3,3 тонни;

  • максимальна висота вивантаження: 2,8 метра;

  • глибина копання: 5,8 метрів.

З огляду на універсальність даної машини, модель 428F ефективно використовується в сільськогосподарській, будівельній та гірничодобувній галузях. Особливо затребувана дана спецтехніка при виконанні таких завдань: прокладання комунікацій, обладнання траншей (канав), переміщення сипучих грунтів. Таким чином, скориставшись унікальною пропозицією від Альфатех і придбавши екскаватор-навантажувач за акційною ціною, ви отримуєте універсального, багатофункціонального помічника для вирішення найрізноманітніших завдань будь-яких обсягів. Більш того, ви завжди можете доповнити навантажувач-екскаватор Caterpillar 428F багатопрофільним навісним обладнанням з нашого каталогу.

Центр спеціальної техніки «Альфатех» - найнижчі ціни на популярні моделі CATERPILLAR серії F. Ми впевнені, що ефективне виконання завдань можливе виключно за наявності професійних і високоякісних машин спеціального призначення. Альфатех - доступна техніка для кожного.