Всі новини

Міні навантажувачі Bobcat

23.05.2017

Компанія Bobcat постійно працює над покращенням машин, щоб дати Вам максимум можливостей з мінімальними незручностями.

При цьому, не ставиться під загрозу ефективність і інші функціональні можливості машин. Тепер в міні навантажувачах БОБКЕТ доступні наступні функції:

  • Auto Ride Control підвищує комфорт оператора під час руху машини по пересіченій місцевості.
  • Auto Reversing Fan арантує, що двигун машини залишається холодним і чистим незалежно від умов, в яких працює машина.
  • LED Side Lighting покращує видимість під час роботи.

Ці три нових дуже важливі функції потрібні для збільшення комфорту оператора та продуктивності машин. Функції Auto Ride Control і Auto Reversing Fan – це нові можливості, які показують, як БОБКЕТ постійно покращує навантажувачі іробить їх більш універсальними і незалежними від умов, в яких вони можуть працювати. З допомогою функції Auto Ride Control забезпечується комфорт оператора під час переміщення машини з навантаженим ковшем. На додаток до цього, покращено потік повітря всередині машини за допомогою функції Auto Reversing Fan одночасно вирішивши проблему видалення бруду, що може засмітити систему.

Тепер ми розповімо детальніше про ці функції

Auto Ride Control

Auto Ride Control дає можливість точно знати куди Ви їдете без необхідності виглядати перешкоди. Функція Auto Ride Control дозволяє вам зафіксувати рух на будь-якій швидкості за вашим вибором, а потім продовжити з тією ж швидкістю. Це зменшує висипання матеріалу вантажу через вібрацію, викликану нерівномірним робочою швидкістю і / або поверхнею. Це також допомагає зменшити вторинне очищення від висипаного матеріалу і, отже, економить час. В обмеженому просторі постійна швидкість забезпечує кращу орієнтацію і маневреність, на відкритому просторі, воно забезпечує перевагу більш високій швидкості; ці переваги забезпечуються клацанням перемикача.

Auto Reversing Fan

Функція Auto Reversing Fan гарантує, що двигун машини буде залишатися холодним і чистим незалежно від середовища в якій працює машина. Це ідеальне рішення для тих клієнтів, які втомилися від скептицизму з приводу роботи або відмови від можливості працювати в запилених умовах або там, де всюди літають уламки. Наші клієнти завжди бажають, щоб механізм їх машини залишався таким, яким він був, коли вони тільки купили його у нас. Очевидно, що ми не можемо обіцяти вам останнього, але з цією новою функцією життя машини отримує потужний поштовх. Реверсивний вентилятор витягує все накопичене гаряче повітря і приносить свіже прохолодне повітря, яке підтримує двигун холодним і тим самим покращує час безперебійної роботи і продуктивність машини. Реверсивний вентилятор також допомагає очищати двигун від сміття, листя, сіна, твердих частинок або навіть снігу, які можуть забивати кулер. Ця функція може бути, як автоматична, так і керована оператором, і в будь-який час може управлятися з кабіни.

LED Side Lighting

Третя функція створена, щоб допомогти оператору працювати більш ефективно в умовах мінімальної видимості. З цією функцією ми збільшили універсальність машини для роботи в будь-яких умовах, включаючи умови з поганим освітленням. Функція LED side lighting покращує кругову видимість оператора з кабіни. У дуже темних умовах і, особливо, в замкнутих просторах, стає необхідним чітко бачити, як далеко чи близько машина знаходиться від перешкоди. Ця функція, за допомогою світлодіодних фар, встановлених з боків машини, допомагає вирішити цю проблему.

Всі ці функції тепер доступні на всій лінійці мінінавантажувачів Bobcat.

На складі зараз доступні такі моделі – Bobcat S510, S630, S530.

Звертайтеся до свого регіонального менеджера за консультацією і замовленням потрібної Вам моделі.