Всі новини

На чому грунтується лідерство Hyundai і де найбільш сильні позиції?

05.09.2017

Hyundai Heavy Industries - багатопрофільне об'єднання охопило ринок суднобудування і спецтехніки. Щорічно компанія Hyundai презентує світові більше 20 000 машин, в числі яких постійно представлені нові вдосконалені моделі машин спеціального призначення.

На сьогодні продукція південнокорейського бренду займає більше 10% світового ринку спеціальної техніки. Незважаючи на величезну кількість модифікацій і лінійок, за словами Бьонг Гю головного інженера компанії Hyundai найбільш сильними позиціями компанії є машини середнього класу. Для того щоб утримувати лідируючі позиції в сегменті компактної техніки, в цьому році компанія Hyundai уклала партнерські відносини з компанією CNH Industrials, чиї машини відомі на ринку під брендами Сase і New Holland. Перша угода передбачає поставку для CNH 8 моделей міні-екскаваторів загальною чисельністю 1500 одиниць. На європейський ринок, такі машини будуть реалізовані під маркою CNH. Бьонг Гю стверджує, що в найближчому майбутньому кількість машин, що поставляються партнерам буде збільшено до 4 тисяч в рік.   

Грунтуючись на дані «жовтих таблиць», компанія Hyundai увійшла в 20-ку світового рейтингу найпопулярніших компаній, що виробляють машини спеціального призначення, і має обсяги продажів 1875 млн. дол. При цьому явне лідерство компанії демонструється в країнах Близького Сходу, Азії і Південній Америці. Однак компанія не зупиняється на досягнутому і планує до 2020 року увійти до п'ятірки світових лідерів ринку будівельної техніки. «Для того, щоб досягти бажаної мети ми в кілька разів розширимо лінійку виробленої техніки, докладемо значних зусиль для поліпшення продуктивності машин і їх зносостійкості. Почнемо ми з презентації першої новинки цього року - спрощеної моделі 21-тонного екскаватора »- Бьонг Гю.

Після розмови з головним інженером компанії Hyundai Heavy Industries, ми в черговий раз переконалися в серйозності намірів, масштабах виробництва і надійності машин всіх сегментів. Тепер ми знаємо, що закладено в основу успіху компанії Hyundai - прихильність і професіоналізм кожного.