Всі новини

Нове навісне обладання від Bobcat з високим крутним моментом для спилювання дерев

24.02.2017

Компанія Bobcat запустила виробництво нового лісопильного навісного обладання FRC150HT і FRC200HT для їх використання на гусеничних навантажувачах Т770Н і Т870Н, міні-навантажувачах S770H і S850H, а також колісних навантажувачах А770Н.

Це навісне обладнання призначене для постійного використання в цілях подрібнення і мульчування чагарників і невеликих дерев. Дані фрези ідеально підходять для видалення густого підліску. Фрези забезпечують різання шириною 1,5 і 2,0 м, відповідно. Фрези FFRC150HT і FRC200HT призначені для безперервної роботи з кущами і деревами товщиною від 100 до 120 мм, з перервами, з деревами товщиною від 180 до 220 мм і періодичної роботи з деревами товщиною від 250 до 300 мм в діаметрі.

Область застосування дуже широка. Це навісне обладнання можна використовувати в сільському господарстві, включаючи виноградники, сади і розплідники; в лісовому господарстві для вирізання протипожежних розривів і очищення від небажаних дерев; в дикій природі і парках; технічного обслуговування площ по периметру різних об'єктів, таких як школи і військові бази; для очищення площ при будівництві; розчищення землі для озеленення та рекреаційних проектів; для робіт по очищенню прилеглих територій до технічних об'єктів таких залізничні колії і автомобільні шосе, а також для проведення робіт з очищення місцевості після штормів і повеней.

FRC150HT і FRC200HT замінили попередні моделі даного діапазону. Грунтуючись на зворотньому зв'язку з клієнтами, вони були вдосконалені новими двигунами змінного крутного моменту, які забезпечують вищу потужність на 40%, а також інші зміни забезпечують більшу продуктивність. Останні включають в себе новий дизайн барабана, нове розташування шлангів, меншу вагу, підвищену видимість, ефективність і багато іншого.

Дані різаки є частиною широкого асортименту навісного обладнання Bobcat для лісового господарства, благоустрою територій, який включає в себе корчівники, подрібнювачі, кущорізи, різці, шнеки та обладнання для пересадки дерев.

Обладнаний новим двигуном M-BOOST високої продуктивності зі змінним крутним моментом, барабан фрези FRC150HT оснащений 30-ма фіксованими твердосплавними зубами, а FRC200HT оснащений 36-ма твердосплавними зубами. Інші нові особливості включають: п'ять рядів зустрічних різців; штовхач, що налаштовується; новий посилений захист ланцюга на задній панелі; нова кришка ременя HD; автоматична система гальмування барабана; система управління ACD; запатентований ротор фіксованого ножа з твердосплавними наконечниками.

Для забезпечення безпечної експлуатації фрез на навантажувачах, передбачений захист для оператора і навантажувача від предметів, що летять, і уламків. Комплект включає в себе ударостійкі передні двері, які повинна бути встановлені для використання цих різаків. Також передбачена функція зупинки ножового барабана в разі відкриття дверей навантажувача.

Для роботи в умовах обмеженого простору в лісистій місцевості навантажувачі обладнані захистом передніх і задніх фар. Захист від падаючих дерев і гілок також передбачений для швидко-гідравлічних з'єднань, шлангів та проводів. Захист рівня II FOPS (ISO 3449) забезпечує безпеку оператора і кабіни від падаючих дерев і гілок в той час, коли верхнє і заднє вікно з полікарбонату забезпечує додатковий захист для оператора.

Щитки захищають циліндри від сміття і пилу і допомагають зменшити налипання в моторному відсіку. Незважаючи на це, щоденне обслуговування має дуже важливе значення при виконанні такого роду робіт, чиста решітка радіатора забезпечує безперервну роботу і чиститься дуже легко.

Всі функції фрези легко виконуються з сидіння оператора без необхідності забирання рук з важелів управління навантажувача. Фрези обладнані гідравлічними передніми воротами, які можуть бути відкриті під час різання, а потім закриті для утримання матеріалу. 

За додатковою інформацією звертайтесь по телефону: 067 541 11 11