Всі новини

Чому саме в Альфатех вигідно купувати телескопічні навантажувачі з напрацюванням ?!

27.09.2016

Центр спеціальної техніки «Альфатех» пропонує для своїх клієнтів не тільки нові машини, але і серію доступної техніки з напрацюванням від провідних зарубіжних виробників машинобудування: Bobcat, Сaterpillar, Сlaas, Hyster, JCB, Jungheinrich, Kalmar, Komatsu, Linde, Manitou, Merlo, New Holland, Nissan, Rocla, Still, Terex. Завдяки універсальності і багатофункціональності, такі машини відмінно справляються з будівельними, складськими, промисловими і аграрними роботами. 

Каталог нашої компанії, налічує понад 300 різновидів телескопів, що розрізняються по: виробнику, моделі, кількості відпрацьованих машиногодин і вартості. Підібрати найбільш відповідний варіант для вирішення поставленого завдання, ви можете, звернувшись до нашого фахівця за консультацією або скориставшись вибіркою гарячих пропозицій.

Кращі пропозиції телескопічних навантажувачів бу від Альфатех:

1. Телескопічний навантажувач Caterpillar TH360B (рік випуску - 2004; кількість відпрацьованих мотогодин - 2500) має висоту підйому до 13,5 метрів, і вантажопідйомність 3500 кг. Для більшої маневреності і витривалості, машина оснащена двигуном CAT 101 к.с., має гідравлічні опори, квіккаплер. Важить такий навантажувач 9970 кг. Укомплектований гідравлічними вилами з можливість регулювання ширини захвату.

2. Телескопічний навантажувач JCB 536-60 AGRI (рік випуску - 2016, кількість відпрацьованих мотогодин - 150) обладнаний фірмовим двигуном JCB, кондиціонером, мультифункційним джойстиком, і зручною панеллю керування. Вантажопідйомність такої машини дорівнює 3600 кг, висота підйому - 6 метрів. Передбачається можливість підбору навісного обладнання.

Продаж техніки з напрацюванням: у чому наша місія? 

Передпродажна підготовка телескопічних навантажувачів б/у - це цілий комплекс покрокових дій, спрямованих на аналітику зовнішнього і технічного стану машини, визначення несправностей, їх ліквідація і завершальне тестування з максимального навантаження. Ми гарантуємо, що вся представлена нами техніка пройшла: комплексну діагностику, заміну шин, а також деталей і вузлів (зношеність яких була більше 25%), регулювання двигуна, часткове або повне фарбування кузова і т.д. *

Центр спеціальної техніки «Альфатех» пропонує:

 Індивідуальний підхід до кожного клієнта
 Підбір найбільш вигідної пропозиції з урахуванням ваших вимог
 Багатоетапну підготовку телескопічних навантажувачів б/у
 Високі гарантії якості техніки з напрацюванням, забезпечені репутацією компанії-виробника
 Грамотні і доступні консультації експертів
 Вибір зручного і безпечного для вас способу доставки.

У прагненні створити максимально вигідні умови покупки для нашого клієнта, ми готові пожертвувати своїм часом, прибутком і намірами. Основне наше завдання - заслужити авторитет і вашу довіру.

Центр спеціальної техніки «Альфатех» - працюємо на ваш результат.

* всі ці додаткові послуги обумовлюються з вами заздалегідь і виконуються на вашим погодженням.