Всі новини

Чому ремонт спецтехніки повинні проводити професіонали?

23.11.2017

Величезне різноманіття машин спеціального призначення (починаючи зі специфіки, комплектації і закінчуючи розмірами і потужністю) дозволяє використовувати техніку для вирішення задач будь-якої спеціалізації та масштабів. Сьогодні, в нафтогазовій і гірничодобувній промисловості, будівництві, комунальному та сільському господарстві активно використовуються найрізноманітніші спецмашини: екскаватори, навантажувачі, бульдозери, вантажівки і т.д. Грамотне використання машин спеціального призначення дозволяє оптимізувати будь-який робочий процес, підвищити його ефективність і мінімізувати використання людського ресурсу. Отже, для безперебійної роботи всі машини необхідно забезпечити якісним і своєчасним сервісним обслуговуванням і ремонтом.

Ремонт спецтехніки - складний процес, що вимагає належного досвіду, навичок і професіоналізму. Неправильна установка деталей, несвоєчасна заміна витратних елементів або рідин може спричинити серйозні наслідки, здатні вивести техніку з ладу, зупинивши тим самим виробничий процес на невизначений термін. Тому, рекомендуємо довірити ремонт спецтехніки професіоналам.     

Центр спецтехніки «Альфатех» - компанія, що надає повний комплекс послуг з ремонту та сервісного обслуговування машин провідних світових виробників: Bobcat, Hyundai, Shantui, Ausa і т.д. Для якісної діагностики і ремонту, наші фахівці використовують сучасне діагностичне обладнання, а також електро-, пневмо-, і ручні інструменти. Ремонт і консультаційні послуги можливі як на майданчику нашого центру, так і в зручному для вас місці.

Ремонт спецтехніки в Альфатех - це:

  • високий рівень професіоналізму співробітників;
  • оперативне виконання планових і непередбачуваних робіт;
  • широкий спектр послуг;
  • лояльні ціни і індивідуальний підхід;
  • наявність оригінальних запчастин;
  • гарантоване сервісне обслуговування;
  • наявність 20 виїзних бригад.

Завдяки тому, що «Альфатех» є офіційним представником провідних світових брендів спецтехніки та комплектуючих, ми готові запропонувати для своїх клієнтів найширший асортимент запасних частин і лояльні ціни. Також, ви завжди можете скористатися консультаційним послугами наших фахівців і отримати попередню калькуляцію по планованому технічному обслуговуванні і ремонту.

Альфатех - якісна діагностика і ремонт спецтехніки.