Всі новини

Чому вигідно купувати б/у телехенделери

17.03.2017

Телескопічний навантажувач б/у - багатофункціональна самохідно-транспортна машина, готова ефективно вирішити завдання будь-якої складності. З огляду на технічні особливості таких машин, а саме, наявність вил з 90 градусним кутом вигину, найчастіше, телескопічні навантажувачі використовуються для виконання вантажно-розвантажувальних робіт, а також подальшого транспортування вантажу на невелику відстань. Однак, можливість установки змінного обладнання (бетономішалки, захоплення для труб, гака, ковша, плоских вил і т.д.), значно збільшує спектр виконуваних робіт і перетворює машину в багатофункціональний інструмент для вирішення найрізноманітніших завдань комунальної, будівельної і аграрної промисловості.

Центр спеціальної техніки «Альфатех» аналізуючи попит на телескопічні навантажувачі визначив, що вагома частка споживачів, все частіше віддає перевагу вживаним телескопічним навантажувачам, ніж новим. З чим це пов'язано і чому вигідно купувати телескопічні навантажувачі б/у?

5 основних причин, чому варто купити вживану техніку в Альфатех:

  1. Ціна - найважливіший фактор при виборі машини спеціального призначення. Практично кожен другий покупець, вибираючи навантажувач, в першу чергу звертає увагу на його вартість і тільки після, оцінює його продуктивність, ефективність, і комфорт (місце оператора). Порівнюючи діапазон цін нової і б/у техніки, вартість останніх вдвічі дешевше. Саме завдяки ціні, телескопічні навантажувачі з вторинного ринку, все більше користуються попитом і позиціонуються як бюджетне рішення завдання будь-якої специфіки.
  2. Надійність - завдяки тому, що телескопічні навантажувачі б/у, вже були у використанні, ви можете бути впевнені, що придбали машину без виробничого браку, оскільки такі дефекти виявляються на початку терміну експлуатації. Також, всі механічні деталі вже притерті один до одного, і при правильному сервісному обслуговуванні, прослужать без поломок до повного зносу.
  3. Моделі, зняті з виробництва - в прагненні урізноманітнити модельні ряди телескопічних навантажувачів, виробники, все частіше модернізують і замінюють старі моделі, новими. Тому, якщо ви визначилися на конкретній моделі, а вона вже знята з виробництва, у вас є відмінна можливість придбати машину на вторинному ринку.
  4. Комплексна діагностика - завдяки багатоетапному і якісному огляду машини в нашій компанії, ви можете бути впевнені, що придбаний телескопічний навантажувач б/у пройшов повну сервісну підготовку, і повністю готовий до другого життєвого циклу експлуатації.
  5. Ремонт - наявність спеціальної стоянки, діагностичного обладнання, а також кваліфікованих виїзних бригад, дозволяють нам надати ремонтні роботи в зручному для вас місці. Також в розпорядженні наших клієнтів - інформаційний супровід і сервісна підтримка.

Аналізуючи перераховані вище фактори, вигода від покупки телескопічних навантажувачів б/у стає очевидною. Грамотний сервіс фахівців компанії «Альфатех», в поєднанні з якістю, яку забезпечують виробники машин, щорічно збільшують попит на техніку вторинного використання, і на ділі, доводять її явну перевагу.

Центр спеціальної техніки «Альфатех» - кваліфікована команда фахівців, здатна відновити спеціальній техніці заводське технічний стан, і подарувати право на «друге життя».

Каталог телескопічних навантажувачів б/у представлений в розділі Б/У ТЕХНІКА, є різні моделі основних брендів CLAAS, LINDE, BOBCAT, CATERPILLAR, KOMATSU, JCB, MERLO, MANITOU, TEREX, DIECI.

У разі виникнення питань, телефонуйте - 067 510 40 10