Всі новини

Ремонт двигунів внутрішнього згоряння

21.08.2015

Альфатех запрошує вас до взаємовигідної співпраці в галузі ремонту та сервісного обслуговування двигунів внутрішнього згоряння.

У сервісній службі Альфатех відкрито цех з капітального ремонту та діагностиці двигунів екскаваторів та навантажувачів, як великих, так і малих, а також всіх світових брендів - CUMMINS, KUBOTA, YANMAR, HYUNDAI, MAN, PERKINS, ISUZU, MITSUBISHI, NISSAN, ЯМЗ та інші.

Більше Вам не потрібно самостійно демонтувати агрегат, шукати фахівців з ремонту, після виконаних робіт робити установку і звичайно надалі влаштовувати розбір польотів, чому двигун знову барахлить. У нашому цеху, який обладнаний окремо від сервісної зони, можна одночасно виконати весь цикл необхідних робіт: демонтаж, мийка, розбирання, дефектування, підбір та закупівля запчастин, як оригінальних, так і аналогів – все на вибір замовника, збирання двигуна, пусконалагоджувальні роботи, монтаж. Також виконується ремонт великих вузлів двигуна, а саме: головка блоку циліндрів, блок циліндрів, колінчастий вал, розподільний вал і т.д.

Цех оснащений сучасним обладнанням і всім необхідним інструментом.

Всі фахівці, які педантично працюють в цеху, пройшли навчання і практику у Південній Кореї і мають всі належні сертифікати, що підтверджують їх високий професіоналізм. На всі виконувані роботи сервіс   надає гарантію на 6 місяців* і прописує графік проведення, рекомендованого ТО.

Безкоштовну консультацію Ви можете отримати від наших фахівців у будь-який зручний для вас час: hot line +38 067 541 11 11 i alfatech@alfatech.com.ua

*Гарантія надається у разі дотримання всіх технологічних норм.