Всі новини

Ремонт та обслуговування екскаваторів

18.08.2014

Екскаватори – це машини, призначені для ведення землерийних робіт в будь-яких умовах. Найчастіше їм доводиться працювати і в спеку, і в морозну зиму, і в дощ, і в сльоту, з перевантаженнями, з робітниками різної кваліфікації. І як би не були вони надійні, з яких комплектуючих ні були б зібрані, актуальною залишається така тема як обслуговування екскаваторів.

Сервіс екскаваторів затребуваний, адже будь-яку техніку потрібно обслуговувати вчасно і максимально якісно. Погодьтеся, що вийшла з ладу гідравліка, або не дай Бог, «рука дружби», оказана блоком циліндрів, можуть помітно затягнути терміни виконання плану в будівництві, що спричинить за собою великі витрати. Техніка, яка стоїть, збиткова, а не обслужена в строк або відремонтована неякісно – і взагалі небезпечна. Тому ремонт екскаваторів повинен бути здійснений на найвищому рівні. 

Альфатех – це компанія, яка піклується про своїх клієнтів. Виконуючи обслуговування екскаваторів у нас, ви можете бути впевнені в тому, що техніка буде служити вірою і правдою довгі роки. Сервіс екскаваторів на вищому рівні – гордість нашої компанії. Тісні контакти з постачальниками техніки дозволяють нам використовувати тільки краще запчастини та проводити ремонт екскаваторів в строк і на належному рівні. Сервіс екскаваторів виробляється в спеціалізованих цехах підприємства, що гарантує високу якість ремонту. Здійснюється як усунення несправностей окремих агрегатів і вузлів, так і капітальний ремонт екскаваторів. У ході ремонту застосовується спеціалізоване обладнання, яке, у поєднанні з професійною командою майстрів та новітніми технологіями діагностики та усунення несправностей, дозволяє нам здійснювати кращий сервіс екскаваторів, підтримуючий техніку в робочому стані довгі роки.