Всі новини

Своєчасна діагностика екскаватора Hyundai

12.09.2017

Гідравлічна система екскаватора - одна з найбільш значущих систем машини, несправність якої здатна вплинути як на функціональність, так і на працездатність техніки в цілому. Навіть самі незначні несправності гідравліки вимагають негайної діагностики та усунення. Своєчасна і якісна діагностика екскаватора Хендай дозволяє запобігти серйозним поломкам машини і подбати про її працездатність і високі показники ефективності навіть після закінчення декількох років експлуатації.

Діагностика екскаваторів Хендай – ключові параметри

Сучасна діагностика екскаваторів Хендай передбачає комплексний аналіз і пошук виниклої проблеми в гідравлічній системі із застосуванням різних методів і обладнання (манометр, вакуумметр, витратомір і т.д.). Основними контролюючими параметрами для точного визначення несправності гідравлічної системи екскаватора прийнято вважати: тиск, витрата і напрямок потоку. Не менш важливими процесами при комплексної діагностики екскаваторів Хендай є:

  • вимірювання температури окремих ділянок системи - свідчить про наявність витоку робочої рідини;
  • рівень вакуумметричного тиску на вході в насос - вказує на наявність або відсутність неполадок у всмоктуючих лініях;
  • зайвий шум роботи гідравліки - перша ознака несправності насоса;
  • аналіз якості і чистоти робочої рідини - дозволяє запобігти передчасному зносу і поломці ключових вузлів і агрегатів.

Залежно від характеру несправності гідравлічної системи застосовується величезний комплекс процедур, завдання яких проаналізувати основні робочі показники машини, а після прирівняти до встановленим стандартам.

За час роботи центру спеціальної техніки «Альфатех», наші фахівці зіткнулися з величезною кількістю техніки спеціального призначення, що вимагає витратного і комплексного ремонту. Всіх їх об'єднує одне - відсутність діагностики і робота машини на знос. Під час діагностики екскаваторів Хендай фахівцями компанії «Альфатех» використовуються найсучасніші датчики, які гарантують максимальну точність визначення несправності ще на ранньому етапі. Ми впевнені, що планова діагностика екскаваторів Хендай - це не тільки кращий, але і економний варіант обслуговування.

Альфатех - своєчасна діагностика екскаваторів Хендай, ремонт і сервісне обслуговування.