Всі новини

Ущільнювач відходів Shantui SR28MR-3

21.11.2016

Компанія Альфатех представляє вашій увазі нову модель ущільнювача з найвищим лінійним навантаженням ущільнення - Shantui SR28MR-3. Основне призначення машини: вирівнювання і поховання різних сипучих відходів, включаючи сміттєпереробну промисловість.

В роботі, для створення максимального навантаження на відходи, їх роздавлювання, і статичного ущільнення, Shantui SR28MR-3 використовує власну вагу і габарити конструкції. Тому, при розробці і виробництві ущільнювача відходів Shantui SR28MR-3, особливу увагу було направлено на міцність, масивність і надійність корпусу машини. Запобігти утворенню корозії і збільшити зносостійкість ущільнювача вдалося за рахунок використання спеціального матеріалу для кріплення кулачкового бандажа на валець.

Що стосується технічних особливостей, то варто відзначити, що особливу працездатність машині і максимальне енергозбереження під час робочого процесу було досягнуто після установки двигуна з водяним охолодженням Shangchai C6121ZG16. Кабіна оператора має захист від перекидання, виконана в лаконічному стилі, повністю закрита і добре вентилюється. Для максимального комфорту водія  встановлено регульоване сидіння з ременем безпеки і є система опалення та кондиціонування повітря.

Однак, це ще далеко не всі переваги нової моделі ущільнювача Shantui SR28MR-3. Справа в тому, що при створенні ущільнювача виробники прагнули не тільки вирішити першочергові завдання споживача (економічний мотор і комфорт водія), але і доопрацювати можливі недоліки машин подібного роду. 

Внаслідок проведеного аналізу, доробок і впровадження нових рішень ущільнювач відходів Shantui SR28MR-3 був обладнаний:

  • Зручним управлінням - незважаючи на величезну потужність машини в роботі, управління здійснюється за допомогою сервісної панелі з рульовим колесом і джойстиком;
  • Продуманою захистом від бруду і сміття - система антинамотування на барабан дозволяє запобігти намотування відходів на вальці, а можливість проникнення сторонніх предметів в конструкцію ущільнювача і забруднення дна усувається наявністю тришарових захисних пластин;
  • Простим сервісним обслуговуванням - забезпечується шляхом миттєвого підйому кабіни або заднього капота і наявністю унікального шарніру, призначеного для зв'язку між монтажною рамою і переднім відвалом.

Неозброєним поглядом видно, що в ущільнювачі відходів Шантуй SR28MR-3 продумано все, починаючи з корпусу машини і закінчуючи дрібними компонентами конструкції. Навіть вага компактора, яка здавалося б не має прямого впливу на роботу машини, в Shantui SR28MR-3 розподіляється рівномірно по осях, що дозволяє отримати високе лінійне зусилля ущільнення на вальці і в рази збільшити якість стиснення відходів.  

Ущільнювач відходів Shantui SR28MR-3 - незамінна техніка на сміттєпереробних заводах і підприємствах.
 
Для замовлення або консультацій з вибору потрібної моделі телефонуйте за номером 067 541 11 11.