Всі новини

Відновлення внутрішніх циліндричних поверхонь

26.09.2014

Як не прикро, людство за всю свою історію так і не змогло винайти утопічний вічний двигун. І це стосується не тільки циклів його роботи, а й ресурсу запчастин. Кожній деталі властиво зношуватися. Існує заводський ресурс, по закінченню якого починаються проблеми: деталь або підлягає ремонту, або вимагає заміни. Компанія Альфатех, як ніхто інший розуміє це і пропонує своїм клієнтам ремонт техніки в спеціалізованих цехах.

Особливо неприємно, коли виходять з ладу наднадійні механізми, як, наприклад, гідравлічні приводи або блок двигуна внутрішнього згоряння. У процесі роботи на стінках циліндрів з'являється вироблення. Це знижує компресію, і агрегат вже не може працювати на повну потужність. Як правило, заміна таких деталей – дуже дороге задоволення і актуальним стає відновлення внутрішніх циліндричних поверхонь. На щастя, компанія Альфатех надає цю послугу.

Тепер вам не доведеться шукати перевірену майстерню, яка зможе виконати відновлення внутрішніх циліндричних поверхонь якісно і в строк. У Альфатех зібрані кращі фахівці та новітнє обладнання. Ми гарантуємо найвищу якість нашої роботи. Як сам процес, відновлення внутрішніх циліндричних поверхонь – це трудомістке і ресурсномістке заняття, що вимагає спеціальне обладнання, хімічні матеріали і певні навички. Фахівці Альфатех володіють всім цим в потрібній мірі. А значить, після нашої роботи, поверхня всередині циліндрів знову буде ідеальною, і ви знову зможете використовувати вашу техніку на повну силу її можливостей.