Всі новини

Всі переваги телескопічних навантажувачів

27.05.2015

Телескопічні навантажувачі сьогодні використовують не тільки на будівництві. Їх область застосування досить широка. Вона також охоплює складську діяльність, комунальне, сільське господарство. Це відбувається завдяки наступним унікальним властивостям телескопічного навантажувача.

Велика робоча зона;
Можливість замінити кран;
Мобільність, компактність;
Універсальність обладнання.

Стріла телескопічного навантажувача працює в набагато більш широких діапазонах простору, ніж органи вилкових і фронтальних конкурентів. Під час укладання вантажів на верхні яруси складських приміщень – це важливий чинник. Та й сформувати сінник, оперуючи телескопічною стрілою, досить просто.

Приганяти і встановлювати баштовий кран на невеликому будівництві нерентабельно. Телескопічний навантажувач набагато зручніше і економніше. Він може займатися іншою роботою на об'єкті, а в разі необхідності, підсобити, піднявши плиту або палету з цеглою. 

Довжина стріли в складеному стані, як правило, не перевищує довжини всієї машини. Телескопічний навантажувач досить компактний для роботи в місті, але й бездоріжжя йому не перешкода. Більшість виробників встановлюють повнопривідне шасі. Це забезпечує високу прохідність і маневреність машини на будь-якій місцевості.

Ківш, відвал, платформа, гаки, вила, захвати – далеко не повний список змінного обладнання для телескопічного навантажувача. Він може бути адаптований майже під будь-який вид діяльності,чи це ремонт міського освітлення, укладання труб на прокатному заводі або піднімання вантажів на будівництві.   

Крім вищеописаних властивостей, варто відзначити, що телескопічні навантажувачі досить легкі в управлінні, адже більшість маніпуляцій оператор здійснює джойстиком. Простота в управління дозволяє виконувати швидко будь-яку роботу.