Всі новини

Екскаватор Hyundai R300LC-9S - тест-драйв від Альфатех

04.10.2017

За словами виробників екскаватор Hyundai R300LC-9S розроблений з урахуванням найдрібніших деталей і всіх побажань замовників. Незважаючи на масу 29,7 тонн машина досить маневрена і демонструє підвищену продуктивність протягом тривалих і максимальних навантажень. Також за словами конструкторів і інженерів R300LC-9S, величезна частина розробок була націлена на оптимізацію і комфортабельність місця оператора. Безпека оператора - понад усе.  

Сьогодні, екскаватор Hyundai R300LC-9S є одним з найбільш популярних моделей на ринку спеціальної техніки. Ми не могли залишити це без уваги і провели власний тест-драйв машини.

Уже в перші хвилини тест-драйву екскаватора Hyundai R300LC-9S стає зрозуміло, що дана модель гармонійно поєднала в собі всі попередні напрацювання компанії, і навіть в самі «незначні деталі» вкладено величезна праця. Перше, на що наші фахівці звернули увагу - наявність фіксатора відкритого положення, рівень фіксації, яку він забезпечує, і повна відсутність сторонніх звуків при русі дверей.

На вході в кабіну R300LC-9S розташовані щаблі з антиковзаючим покриттям і поручні, всередині є сучасна система вентиляції з двома режимами: кондиціонування і опалення. Спростити управління машини вдалося за рахунок установки класичного блокувальника біля крісла, двох джойстиків, а також величезної кількості допоміжних кнопок і перемикачів. Управління аудіосистемою і магнітолою знаходиться на бічному щитку. Окремо хотілося б відзначити сидіння оператора. Маючи пневматичну амортизацію і кілька рівнів регулювання в ньому настільки комфортно, що ми навіть на секунду забули, що проводимо тест-драйв. Приємно порадувало також наявність спеціального відсіку за сидінням в який можна розмістити невелику кількість продуктів.

Що стосується технічних особливостей, то під час тест-драйву фахівцями компанії «Альфатех» було підтверджено використання в машині 6-циліндрового турбодизельного двигуна Cummins потужність в 168 к.с. Для того, що наочно оцінити всі переваги Hyundai R300LC-9S ми звичайно ж його завели, і були приємно здивовані. Під час роботи з закритими дверима в кабіні не чути навіть малої частини того, що відбувається за її межами, а включивши кондиціонер ми перестали чути навіть шум двигуна. Перевірити швидкість руху ковша і поворот стріли нам теж вдалося. Уже в перші хвилини руху відчувалася висока точність управління, додаткового шуму в роботі ми не почули, рух ковша був плавний і без ривків.

В результаті тест-драйву екскаватора Hyundai R300LC-9S ми зробили відразу кілька висновків: по-перше, машина, як і заявлялося виробниками, зроблена сумлінно і обладнана всіма необхідними опціями для комфорту, по-друге, нам стало зрозуміло чому вона настільки затребувана на українському ринку . Повна відсутність базового обладнання, і як наслідок здешевлення вартості - ось що є запорукою її популярності.

Центр спеціальної техніки «Альфатех» - знаємо, що продаємо, а продаємо ми кращі екскаватори Hyundai