Всі новини

Компактний гусеничний навантажувач Bobcat T870H - підвищена універсальність

17.08.2017

Міні навантажувачі Bobcat - це компактні машини здатні в найкоротший час впоратися з такими роботами як очищення землі і підготовка майданчиків для комерційних і приватних будівель, всі види земляних та дренажних робіт.

Масовий стрибок в продуктивності

Купівля нового гусеничного навантажувача T870H з значно потужнішими гідравлічними характеристиками, дозволить вам виконати більший обсяг робіт.

Новий T870H - це величезний стрибок в продуктивності - включаючи більш широкий діапазон виконуваних робіт, велику продуктивність і більш високий обсяг, а також кращий досвід роботи оператора. Крім того, T870H забезпечує більшу стабільність при роботі з навісними пристосуваннями, такими як потужний різак, мульчер і ін.

Стандартний гідравлічний потік на T870 - 87.1 л/хв, але можлива додаткова опція з збільшена гідравлічним потоком до - 138.5 л/хв, що забезпечить більшу потужність для виконання робіт.

Висота підйому ще вище

З дизельним двигуном 75 кВт, Bobcat D34, потужний компактний гусеничний навантажувач T870H пропонує найвищу висоту підйому - 3657 мм, яку компанія коли-небудь виробляла. В результаті, T870H є універсальною альтернативою набагато дорожчим міні бульдозерам.

Ще більше переваг

Комплект для виконання лісових робіт захищає машину і оператора від падаючих об'єктів і сміття. Він включає ламіновані полікарбонатні двері, які повинні встановлюватися для застосування навісного обладнання, такого як різак та інше. Якщо двері відкриті, то система безпеки припиняє роботу навісного обладнання негайно.

Інноваційна система Bobcat Roller Suspension ™ є стандартною для моделей T870H: в поєднанні з відмінною прохідністю і низьким тиском на грунт, що забезпечується за рахунок гумових гусениць, ця функція покращує керованість машини, підвищує продуктивність і забезпечує надійність при простому технічному обслуговуванні.

З усіх питань звертайтеся - 067 541 11 11