Всі новини

Потужний і надійний гусеничний екскаватор Hyundai R220LC-9S

17.04.2018

Розробники Hyundai R220LC-9S викривають стереотип про те, що потужність екскаватора безпосередньо залежить від його розмірів. Так, максимальний показник потужності даної моделі становить 150 кінських сил в співвідношенні до експлуатаційної масі майже в 22 тонни.

Унікальність екскаватора Hyundai R220LC-9S

гусеничний екскаватор Hyundai R220LC-9S

Йдеться про одну з новітніх розробок корейського виробника. Зокрема, модифікація торкнулася наступних характеристик:

  • Точність роботи. Для досягнення цього показника були дещо змінені складові компоненти гідравлічної системи. У зв'язку з цим подача енергії до абсолютно кожної деталі відбувається рівномірно за рахунок застосування золотникових клапанів;
  • Простота в управлінні. Система регулювання більшості процесів оптимізована під сенсорне управління;
  • Велика тривалість ресурсу роботи. Ця перевага була досягнута за рахунок використання якісного акумулятора;
  • Довговічність екскаватора. Машина укомплектована чотиритактним мотором D6BV-C, який виготовляється за особливою технологією;
  • Економічність. Розробником передбачено автоматичне припинення подачі енергії до елементів навісного обладнання в разі його невикористання.

Застосування Hyundai R220LC-9S на практиці

  1. Різні потреби комунального господарства. Машина ефективна при обробці траншей під час ремонту каналізаційних труб.
  2. Вирівнювання грунту. Екскаватор Hyundai R220LC-9S буде корисний як при укладанні дорожнього покриття, так і при будівництві різних об'єктів.
  3. Переміщення грунту. За умови застосування відповідного навісного обладнання даний екскаватор може виконувати функції бульдозера.

Центр спеціальної техніки «Альфатех» - місце, де можна придбати Hyundai R220LC-9S за найвигіднішими цінами. Також пропонується придбання різних запчастин і витратних матеріалів.