Всі новини

Нова модель міні екскаватора від Hyundai - HX130LCR

17.11.2017

Компанія Hyundai Heavy Industries презентувала третю модель, яка входить в лінійку землерийних машин 15-го покоління. Екскаватор Hyundai HX130LCR важить всього 13,5 тонн, укомплектований дизельним двигуном Perkins 854F Tier 4 і вдосконаленою кабіною оператора. Що стосується технічних характеристик, варто відзначити:

  • об’єм ковша – 0,4 куба;
  • максимальна глибина копання – 5,6 м.;
  • радіус розвороту ковша – 8,2 м.

Для комфортної та ефективної роботи оператора, кабіна Hyundai HX130LCR в порівнянні з попередніми моделями даної лінійки була доповнена touch дисплеєм (розміром 8 дюймів) і інтелектуальною системою безпеки. Дані поліпшення дозволяють оператору повністю контролювати майданчик навколо екскаватора (круговий огляд), і тим самим вчасно запобігти зіткненню з об'єктами на відстані до півметра. Окремо варто відзначити наявність поліпшеної гідравліки і режимів Boom Float (поліпшена система нівелювання) і Fine Swing (контроль рівня завантаженості та кута гойдання).  

Незважаючи на величезний список очевидних переваг, виробники HX130LCR все ж відзначають основну його особливість - малий радіус розвороту. Завдяки невеликим габаритам міні екскаватор неймовірно простий в управлінні, і може працювати в самих важкодоступних місцях де використання повноцінної техніки просто неможливо. Наявність гусеничного шасі на екскаваторі Hyundai HX130LCR забезпечує в свою чергу високу прохідність, стійкість і мінімальний тиск на грунт.

Представники Hyundai стверджують, що представлений екскаватор HX130LCR в порівнянні з аналогічними моделями і попередниками здатний продемонструвати найвищі показники ефективності при мінімізованих витратах часу (до 13%) та палива (економія до 10%).

Центр спеціальної техніки «Альфатех» пропонує вам оцінити всі переваги компактного міні екскаватора Hyundai HX130LCR для вирішення завдань будь-якої складності.

Слідкуйте за новинками ринку спецтехніки разом з Альфатех.