Всі новини

Перевірені часом. Вивчаємо особливості конструкції бульдозерів Shantui

20.04.2018

Основна риса, яка об'єднує бульдозери від китайського виробника Shantui - це виготовлення в відповідно до новітніх технологій. Наголос зроблений не тільки на продуктивність машин, але і на комфорт кабіни.

Чому бульдозери Shantui заслуговують довіри?

бульдозери Shantui

  1. Універсальність. Моделі застосовуються як у випадку великих будівельних робіт, так і для обслуговування народного господарства.
  2. Співвідношення ціни до якості. Зокрема, кожен з елементів лінійки Shantui володіє точно тієї потужністю, яка заявлена виробником. З іншого боку, вартість моделей на порядок нижче, ніж машини з аналогічною продуктивністю від інших виробників.
  3. Продуктивність бульдозерів. Кожен з представлених варіантів здатний на реалізацію досить великого ресурсу роботи за одиницю часу. Більшість бульдозерів розрахована на ефективну роботу навіть при не зовсім сприятливих умовах.

Внутрішня будова бульдозерів Shantui

Як потужність, так і продуктивність машин забезпечується за рахунок грамотного наповнення кожної з них. Зокрема, особливості стосуються наступного:

  • Вихлопний турбонаддув. Таким доповненням володіють ті бульдозери, які розраховані на використання на великій висоті над рівнем моря;
  • Шумоізоляційні матеріали. За рахунок цього машина завдає менше шкоди навколишньому середовищу, а також надає оператору комфортні умови праці;
  • Розширена поверхня гусениць. Завдяки цьому бульдозери демонструють високі показники стійкості незалежно від якості ґрунту, на якій відбувається робота;
  • Зручна кабіна. Більшість машин оснащені шестигранними кабінами, що дозволяє повністю контролювати найменші маневри бульдозера.

Центр спеціальної техніки «Альфатех» пропонує своїм клієнтам детальніше ознайомитися з кожною моделлю бульдозерів Shantui.