Всі новини

Широкий вибір запчастин на екскаватори

16.04.2018

Якісне технічне обслуговування екскаватора - запорука довговічності техніки. Центр спеціальної техніки «Альфатех» пропонує своїм покупцям широкий асортимент різних деталей, запчастин і витратних матеріалів.

Запчастини для спеціальної техніки

Які елементи можна знайти в «Альфатех»?

  1. Запчастини в залежності від марки екскаватори. Співробітники Альфатех готові проконсультувати вас з приводу раціональності тієї чи іншої покупки і вказати на взаємозамінні запчастини;
  2. Запчастини для окремих марок екскаваторів. У цьому випадку важливо звернути увагу на технічні показники техніки, оскільки деталь для міні-екскаватора не підійде для більш габаритних машин;
  3. Запчастини для окремих частин техніки. Вихід з ладу, наприклад, двигуна або навісного обладнання, не обов'язково означає необхідність придбання саме цього елемента. У Центрі спеціальної техніки «Альфатех» є можливість придбання складових частин великих деталей, завдяки чому машина знову буде готова до роботи.

Одним з переваг покупки в даному інтернет-магазині є своєчасність доставки замовлень.

Якість деталей магазину «Альфатех»

Центр спеціальної техніки «Альфатех» займається продажем оригінальних запчастин для екскаваторів протягом досить тривалого часу. Це - гарантія якості кожної деталі, представленої в асортименті.

Причини покупки запчастин саме в Центрі спеціалізованої техніки «Альфатех»:

Запчастин на екскаватор

  • довговічність. Товари відповідають всім необхідним державними сертифікатами якості;
  • надійність. У покупців є можливість вибору виключно фірмових запчастин;
  • своєчасність. Завдяки цьому покупців має можливість приступити до ремонту практично відразу.

На окрему увагу заслуговує широкий асортимент Центру спеціальної техніки «Альфатех». Тут ви без перебільшення зможете знайти як найдрібніші деталі, так і великі запчастини.