Всі новини

Альфатех показав високоякісну гуму на міжнародній виставці - TIR'2014

06.11.2014

Компанія  Альфатех – ццентр спеціальної техніки, вперше взяла участь у виставці TIR’2014, яка проводилася з 28 по 30 жовтня в Міжнародному виставковому центрі в Києві.

Стенд Альфатех був вдало розташований поруч зі стендами провідних виробників вантажних, комерційних і пасажирських автомобілів. Незважаючи на невелику площу експозиції, тут було на що подивитися.

Головна мета, яку переслідувала компанія Альфатех своєю участю у виставці – розширити присутність своїх шинних брендів на території України. На стенді були представлені різні зразки гуми таких брендів, як Triangle, Benton, Toyomoto. Особливе місце в експозиції зайняли автобусні покришки, які призначені для міських умов, здатні скорочувати витрати на кілометр шляху і забезпечити оптимальну безпеку протягом усього терміну служби.  

Дмитро Сліпченко, начальник відділу шин і запчастин, сказав: «Для компанії участь у цій виставці пройшла досить продуктивно. Ми провели ряд зустрічей, менеджери отримали корисні контакти і знайомства. Збільшили популярність нових брендів Benton і Toyomoto. Сподіваємося, в найближчому майбутньому нас чекає істотне зростання продажів».

Для довідки: TIR – найбільша в Україні спеціалізована міжнародна виставка, яка представляє головних постачальників вантажних, комерційних і пасажирських автомобілів, а також ринок післяпродажного обслуговування, технології та послуги для великих автомобілів.