Всі новини

Автогрейдери Shantui - надійна техніка для будівельних і комунальних робіт

20.08.2020

Автогрейдери Shantui – потужна техніка спеціального призначення для широкого спектру робіт:

Автогрейдер Shantui SG14

  • вирівнювання ґрунту під будівництво будівель або укладання дорожніх покриттів;
  • очищення площ від будівельних відходів, снігу;
  • складування сипучих матеріалів;
  • підготовки ґрунту під прокладку трубопроводів.

Крім стандартного навісного обладнання (полноповоротного грейдерного відвалу), техніка додатково агрегатується з 5-зубим заднім розпушувачем, укісниками, кірковщіка, які підбираються залежно від типу робіт.

Короткий огляд технічних характеристик модельного ряду

Автогрейдери Шантуй представлені моделями SG14/16-3/18-3/21-3/21A-3/24-C5. Розглянемо основні технічні характеристики моделей легкого (SG14), середнього (SG16-3) і важкого (SG21-3) класів.

Найменування параметра / одиниці виміру
SG14 SG16-3 SG21-3
Вага, т 11,6 15,4 17
Потужність мотора, к. с. 150 118 217
Максимальна глибина відвалу, мм 500 500 500
Кут нахилу відвалу, градуси 90 90 90
Максимальна швидкість, вперед/назад, км/год 44,0/29,6 39,6/29,8 39,7/25,4
Допустимий радіус повороту, м 6,6 7,8 8,2

Важкий грейдер SG24-C5 відрізняється поліпшеними експлуатаційними характеристиками:

  • потужність двигуна – 241 к. с.;
  • кут повороту відвала – до 360 градусів;
  • можливість виносу відвала.

Переваги автогрейдерів SHANTUI

На українському ринку грейдери Shantui користуються попитом завдяки потужному і енергоефективного двигуну, універсальності використання, включаючи умови зі складним рельєфом, твердим ґрунтом. Для збирання техніки використовуються високоякісні деталі китайського виробництва. Відвали укомплектовані ножами з легованої сталі високого класу, стійкою до зносу.

Автогрейдер Shantui SG16-3

Особлива увага при проектуванні такої спецтехніки приділяється безпеці та зручності роботи механізаторів. Для комфортної роботи оператора передбачена простора світла кабіна з панорамним кутом огляду і комфортабельним кріслом. Техніка оснащена зручною електронною панеллю управління, надійної коробкою передач і гальмівною системою. Для запобігання аварійних ситуацій передбачена функція блокування устаткування.

Виробник пропонує великий вибір запчастин для заміни зношених деталей, техніка недорога в ремонті і обслуговуванні. Надійні дорожні спецмашини безперебійно працюють у важких умовах експлуатації, адаптовані для критичних погодних умов (морозів, злив).

Альфатех – офіційний дилер компаніі Shantui Construction Machinery Co, Ltd. Ознайомитися з моделями техніки і випробувати її в роботі ви зможете, відвідавши майданчик-виставку в селищі Підгородне, Дніпропетровської області. Завдяки налагодженим постачання з заводів виробника у нас можна купити автогрейдери Shantui за мінімальною ціною серед аналогічних пропозицій на українському ринку. Надаються гарантія обслуговування і безкоштовна консультація.