Всі новини

Автогрейдери Shantui - машини «третього покоління» на українському ринку

23.11.2017

Компанія Shantui Construction Machinery Co., Ltd. була заснована в 1980 році. Сьогодні компанія входить до переліку найбільших світових виробників машин спеціального призначення (дорожня, будівельна, промислова техніка і т.д.). Каталог Shantui налічує понад 150 ексклюзивних моделей машин різної спеціалізації: бульдозери, навантажувачі, дорожні катки, дорожні фрези, компактори, автогрейдери і т.д. Компанія більше 35 років випускає цілий спектр будівельного обладнання і вклала досить багато сил та напрацювань в розвиток не тільки своєї фірми, але і Китаю в цілому. Незважаючи на тривалий період роботи компанії і постійне оновлення асортименту новими моделями машин і обладнанням, автогрейдери Shantui з'явилися на ринку всього кілька років тому.

Автогрейдери - універсальні машини, призначені для вирівнювання грунту, його переміщення, планування і т.д. Автогрейдери просто незамінні в будівельному і комунальному господарстві. З огляду на неймовірні обсяги виробництва (більше 7000 одиниць на рік), автогрейдери Shantui стали доступні не тільки для внутрішнього ринку, а й на експорт. Для українського споживача, автогрейдери Shantui доступні в наступних моделях:

  • SG16-3 – робоча маса 15400 кг, потужність 160 к.с.;
  • SG18-3 - робоча маса 16200 кг, потужність 178 к.с.;
  • SG21-3 - робоча маса 17000 кг, потужність 217 к.с.

Всі представлені моделі відносяться до машин «третього покоління», мають прекрасний огляд з кабіни і оснащені двигуном Cummins. Відмінною рисою автогрейдера Shantui є конструкція грейдера, виконана зі складаною хребтовою рамою, і комплектація відразу декількома одиницями навісного обладнання (відвал, розпушувач). Таким чином, виробникові вдалося досягти високих показників маневреності та максимального розширення функціональних можливостей. Основним робочим органом машини є грейдерний відвал, здатний обертатися на 360 градусів.

Центр спецтехніки «Альфатех» - ваш персональний консультант в підборі оптимальної моделі автогрейдера Shantui.