Всі новини

Bobcat T7X – перший у світі повністю електричний компактний гусеничний навантажувач

21.02.2022

На початку січня компанія Bobcat представила електричний навантажувач T7X. Презентація відбулася на виставці у Лас-Вегасі. Модель розроблялася на ринку Північної Америки. Але численні випробування та позитивні відгуки дали зрозуміти, що незабаром техніка потрапить і до інших країн.

Электрический погрузчик Bobcat T7X

Основні технічні характеристики навантажувача

T7X повністю живиться від літій-іонної батареї потужністю 62 кВт та оснащений обладнанням, що перевершує дизельні аналоги. Заряду вистачає на 4 години безперервних операцій та повний робочий день при переривчастому використанні. На відміну від інших компактних навантажувачів, T7X не використовує гідравлічну систему. Натомість він оснащений системою електричного приводу, що складається з електродвигунів і шарико-гвинтових приводів.

Акумуляторна установка та електрична трансмісія забезпечують:

  • високий крутний момент;
  • повна відсутність вихлопних газів;
  • безшумний процес роботи.

Унікальний підхід до розробки відкрив нові можливості для інтеграції передового програмного забезпечення, яке робить T7X більш інтелектуальною та продуктивною робочою машиною, що допомагає операторам виконувати свою роботу швидше.

Электрический гусеничный погрузчик Bobcat T7X

Експлуатаційні особливості

Відсутність стандартних робочих вузлів робить технічне обслуговування набагато простіше та знижує витрати на використання охолодної рідини. При цьому повністю виключаються витоки, які призводять до забруднення ґрунту та ґрунтових вод. T7X працює тихо та ефективно у багатолюдних міських умовах. Акумуляторна установка та повністю електрична трансмісія забезпечують виняткову зручність роботи оператора завдяки значному зниженню рівня вібрації. Компанія Бобкет пропонує світові справжні інновації, які змушують по-новому переглянути підходи до виконання роботи.