Всі новини

BOBCAT: навантажувач Bobcat з бортовим поворотом S70 знову отримав нагороду LCO

03.04.2019

Міні навантажувач з бортовим поворотом Bobcat S70 вже другий рік поспіль отримує нагороду LCO, Lowest Cost of Ownership Awards - «Найнижча вартість володіння» в категорії «Мінінавантажувачі з бортовим поворотом». Bobcat також отримав ще одну нагороду LCO з компактним гусеничним навантажувачем T590 компанії, переможцем в категорії Loaders Compact Track, яку в минулому році виграв міні-гусеничний навантажувач Bobcat MT55.

S70 - це найменший в своєму класі міні навантажувач, його робоча висота 3,051 мм, а номінальна вантажопідйомність 343 кг і потужність 16.8 кВт. Малі міні навантажувачі Bobcat з бортовим поворотом знаходять застосування в різних галузях сільського господарства. Маневреність і компактність дозволяють використовувати їх для різних фермерських робіт.

Щорічна нагорода LCO - єдина нагорода галузі в своєму роді, заснована на експериментальних даних про довгострокову вартості важкого і компактного устаткування в 15 різних категоріях машин, що демонструють найнижчу вартість володіння протягом п'ятирічного періоду.

Загальна вартість володіння є одним з найбільш важливих аспектів, які покупці враховують при купівлі обладнання. Нагороди свідчать про високу репутацію, високої продуктивності, якості та надійності, яку встановила серія компактних навантажувачів Bobcat, міні-екскаваторів, телескопічних навантажувачів і навісного обладнання Bobcat за останні 60 років.

Коментуючи успіх Bobcat в нагородах LCO, Іржі Кармазін, менеджер з продажу Doosan Bobcat EMEA, сказав: «Ми раді знову отримати ці нагороди. Вони демонструють, чому навіть через понад 60 років лінійка компактних навантажувачів Bobcat продовжує залишатися лідером ринку, тому кожен другий проданий сьогодні навантажувач з бортовим поворотом, як і раніше залишається машиною Bobcat. Наше прагнення до видатному якості, якості виготовлення та інновацій допомогло нам зберегти лідерство на ринку».

І ми, компанія Альфатех, пишаємося тим, що удостоєні ексклюзивно на ринку України представляти міні навантажувачі, міні екскаватори, телескопічні навантажувачі та екскаватори-навантажувачі торгової марки Bobcat.