Всі новини

Більше потужності, більше крутного моменту - колісний навантажувач Hyundai HL930A

23.09.2021

Центр спеціалізованої техніки "Альфатех" представляє навантажувач Hyundai HL930A. Модель оснащена потужним двигуном Cummins та автоматичною трансмісією. Техніка призначена для вантажних, транспортувальних та землерийних робіт.

Погрузчик Hyundai HL930A

Технічні характеристики моделі HL930A

Ключові показники представлені в таблиці.

Найменування характеристики, одиниця виміру Числові значення параметру
Номінальна аотужність двигуна, кВт 99
Число оборотів при макс. крутному моменті, об/хв 1200
Максимальний крутний момент, Н·м 633
Число циліндрів 4
Об'єм ковша, м3 1,9
Швидкість пересування, км/год 39,5
Радіус повороту зовні, м 5,28
Робочий об'єм, л 4,5
Експлуатаційна маса, кг 11 500
Ширина ковша, м 2,45
Транспортна довжина, м 7,125
Висота у транспортному стані, м 3,17
Максимальна висота розвантаження, м 3,64

Основні переваги навантажувача

Навантажувач «Хендай» HL930A оснащений новим двигуном Cummins Performance серії B 4.5. У порівнянні з попередніми двигунами, потужність була збільшена на 10%, а крутний момент – на 20%. Також було знижено витрату палива. Силова установка потужністю 99 кВт із сажовим фільтром відповідає європейським екологічним стандартам. Автоматична чотириступенева трансмісія ZF забезпечує великий крутний момент при меншому тепловиділенні та кращій економії палива. Ківш поставляється з гладкою або зубчастою кромкою. Навантажувач також оснащений новим Z-подібним важелем, який значно спрощує контроль ковша та вилки.

Погрузчик Hyundai HL930A

До позитивних моментів моделі можна віднести:

  • зручне та просте в освоєнні управління;
  • велику вантажність ковша;
  • чудове зчеплення з будь-якою поверхнею;
  • якісну гідравліку та плавне автоматичне перемикання передач.

Модель HL930A оснащена новою вбудованою системою зважування. Інтелектуальний режим оптимальної продуктивності знижує витрати палива внаслідок регулювання частоти обертання двигуна. Навантажувач має радар для виявлення задніх об'єктів. У процесі роботи він вказує, чи ці об'єкти рухаються, чи вони нерухомі.

Кабіна оснащена регульованим сидінням з пневматичною підвіскою та підігрівом. Телескопічне кермо забезпечує повний контроль над машиною. Система кондиціювання та обігріву з автоматичним клімат-контролем створює комфортне середовище для оператора за будь-якої погоди. Рівень шуму в кабіні знижено до 68 дБ. Вимикач аварійної зупинки розташований у нижній частині сидіння. Двері кабіни можна відчиняти за допомогою дистанційного керування.

Модель HL930A має гідравлічний привід та автоматичне блокування переднього диференціала, які забезпечують відмінну стійкість на слизьких поверхнях. Техніка оснащена системою керування рухом, яку можна запрограмувати на автоматичне зменшення поштовхів під час руху. Система HiMate дає можливість відстежувати роботу основних елементів та отримувати діагностичну інформацію через інтернет та програму.

У центрі спецтехніки «Альфатех» можна придбати навантажувачі Hyundai за найкращими ринковими цінами в Україні. Ми надаємо офіційну гарантію від виробника та повне сервісне обслуговування. Протестувати техніку можна на нашому виставковому майданчику у місті Підгородне, Дніпропетровської області.