Всі новини

Бульдозери Shantui серії DH17

30.08.2019

Альфатех на правах офіційного представника в Україні дорожньо-будівельної техніки Shantui, представляє нову серію бульдозерів Shantui модель DH17 потужністю 170 кінських сил з гідростатичним приводом.

Бульдозер DH17 з гідростатичною трансмісією, електронним управлінням і системою точної планування забезпечує високу продуктивність, тим самим істотно знижуючи витрати на обслуговування і паливо (в середньому на 10-15%). За рахунок гідростатичного приводу двигун працює зі встановленою швидкістю в максимально економічному діапазоні оборотів, при цьому незалежно від швидкості руху. При збільшенні навантажень, оператору не потрібно щось робити: машина автоматично збільшить потужність. В роботі на нерівній місцевості, при русі бельдозера Шанті вгору - ніякого відкату назад не буде.

Сучасна, ергономічна, шестигранна, повністю герметична (знижує на 3-4 дБ рівень шуму), що амортизує кабіна гарантує бульдозеристу безпечну і комфортну роботу в самих екстремальних умовах. Зменшена педаль газу забезпечує додатковий простір для ніг оператора. Система регулювання сидіння і підлокітників дозволяє оператору вибрати найбільш зручне робоче положення.

Бульдозер оснащений китайським двигуном Weichai WD10G190E214 і паливним насосом високого тиску. Потужність двигуна - 127 кВт (170 к.с.) при 1900 об / хв.
Модель DH17 доступна в 4-ох конфігураціях.

DH17F з робочою масою 20,48 тонн. Призначений для лісових робіт з прямим поворотним відвалом.

DH17R з робочою масою 19,3 тонн. Підходить для полігонів твердих побутових відходів. У комплекті з прямим поворотним відвалом для ТПВ (твердих побутових відходів).

DH17 з робочою масою 18,9 тонн. Загальне призначення. Тип відвалу: прямий поворотний відвал або півсферичний відвал.

DH17L з робочою масою 19,36 тонн. Призначений для робіт на болотах з прямим поворотним відвалом.

Модульна конструкція бульдозера полегшує демонтаж і забезпечує низьку вартість технічного обслуговування.

Бульдозери Shantui DH17 доступні до замовлення. Якщо залишилися питання - 067 541 11 11.