Всі новини

Дискатори Agrisem Disc-O-Mulch Gold - потужне передпосівний обладнання

02.09.2020

Дискова борона Agrisem Disc-O-Mulch Gold – важке обладнання для передпосівної обробки грунту на глибину до 15 см за допомогою двох рядів дисків на незалежних стійках. Потужні дискатори, представлені в центрі спецтехніки «Альфатех», використовуються для виконання широкого ряду агротехнічних завдань:Борона дисковая Disc-O-Mulch Gold

  • підрізання, подрібнення і змішування пожнивних залишків з ґрунтом;
  • загортання насіння бур'янів;
  • підготовки насіннєвого ложа для висіву сільськогосподарських культур;
  • вирівнювання грунту, щоб сходи були однорідними.

Навісне або причіпне обладнання агрегатується з тракторами потужністю 75-400 л. с., в залежності від моделі, з'єднується з ними за допомогою навісного або причіпного механізму.

Переваги конструкції Agrisem Disc-O-Mulch Gold

Диски діаметром 610 мм спереду і 560 мм ззаду кріпляться на посиленою металевій рамі 120-120 мм на окремих зносостійких маточинах. Передні диски великих розмірів пригинають стебла і подрібнюють на великі частини. Задні диски володіють вищою швидкістю обертання і якісно подрібнюють попередньо оброблені першим дисковим поруч залишки. Відстань між рядами дисків збільшено до 1,07 м, так що передні при роботі не закидають ґрунтом і рослинною масою задні.

Така конструкція дозволяє використовувати обладнання на площах з високою засміченістю, диски не доводиться очищати від пожнивних залишків в процесі роботи або змащувати. Обладнання оснащене 3D-захистом з перкуссионного пружиною 35х35 мм, яка забезпечує постійне обертання дисків і знижує потребу в паливі. Диски при зіткненні з перешкодою відхиляються, щоб запобігти пошкодженням.

Амортизаційна стійка підходить для дискування в посушливих умовах, твердих цілинних земель. Кліренс 60 см забезпечує прохідність на полях з нерівним рельєфом. Для ущільнення і вирівнювання грунту служить накочує ряд з кільцями діаметром 600 мм. Ширина захоплення площі за один прохід - до 12 м - дозволяє виконати передпосівну підготовку земельних угідь в короткі терміни. Ріжучі кромки дисків з високоякісної сталі стійкі до зносу протягом тривалого часу експлуатації.

Для безпеки роботи в темний час обладнання комплектується світловідбиваючими пластинами і фарами. Щоб зменшити габарити конструкції для транспортування на бічних колесах або зберігання в міжсезонний період, передбачена система гідравлічного складання. У причіпних моделях є спеціальні замки для розкладання секцій.

Оглянути обладнання Agrisem Disc-O-Mulch Gold або випробувати його в роботі можна на нашій виставковому майданчику в місті Підгородне, Дніпропетровської області. Прямі поставки з заводів виробника дозволяють продавати техніку за мінімальною ринковою ціною. Замовлене обладнання поставляється в будь-який регіон України в обумовлені з покупцем терміни транспортною службою нашої компанії.