Всі новини

Екскаватор Hyundai HX340SL

23.02.2022

Центр спеціалізованої техніки Альфатех представляє екскаватор Hyundai HX340SL. Потужна машина вагою понад 30 т здатна впоратися з будь-яким завданням. Техніка дуже що має попит та використовується практично у всіх промислових сферах, сільському господарстві, будівництві та кар'єрних роботах. В першу чергу модель використовується для копання котлованів та транспортування матеріалів. Попри свої габарити, екскаватор відрізняється гарною маневровністю.

Головні технічні параметри моделі

У таблиці наведено основні характеристики.

Найменування характеристики, одиниця виміру Числове значення параметра
Потужність двигуна, к. с. 247
Експлуатаційна маса, кг 33 000
Глибина копання, мм 8 210
Об'єм ковша, м3 1,44
Габаритна довжина гусеничної стрічки, мм 4 940
Просвіт під противагою, мм 1 200
Габаритна довжина, мм 11 340
Габаритна ширина, м 3 280
Довжина стріли, мм 6 450
Довжина руків'я, мм 2 500
Габаритна висота стріли, мм 3 540
Радіус копання, мм 10 500
Висота розвантаження ковша, мм 10 050
Висота перекидання ковша, мм 6 950
Мінімальний дорожній просвіт, мм 500

Експлуатаційні особливості

Кабіна забезпечує круговий кут огляду та трохи винесена вперед. Таким чином, стріла не закриває огляд, забезпечуючи безпечне та ефективне виконання поставленого завдання. Усі елементи керування розміщені на одному місці. Просунута електронна система повідомляє про наявність різних предметів на робочій території, які можуть зашкодити ходовій частині.Гусеничный экскаватор Hyundai HX340SL

Крісло з джойстиками регулюється з урахуванням особистих переваг машиніста. Ліву консоль керування можна встановити у вертикальне положення, щоб звільнити місце для переміщення. Для підвищення комфорту в кабіні є підсклянники, зарядка для смартфона та аудіосистема.

Попри велику вагу, керувати екскаватором досить просто:

  • Немає різкої чутливості, як у легших моделях.
  • Один джойстик відповідає за руків'я та поворот платформи, а інший за рух стріли та ковша.
  • Оператор може перемикатися між 6 режимами роботи.
  • Можна самостійно створити власний режим, встановивши налаштування користувача за своїми уподобаннями.

У моделі інтегрована фірмова система Hi-MATE. З її допомогою можна дистанційно проводити діагностику, відстежувати стан важливих робітників, керувати технікою. Для отримання інформації необхідно мати комп'ютер із постійним підключенням до Інтернету. Система сприяє економії фінансових коштів та часу, який необхідний для виконання ремонту. А час простою техніки при зламанні значно скорочується.

Альфатех – ексклюзивний представник компанії Hyundai Construction Equipment в Україні. Тому на всю техніку поширюються офіційна гарантія та якісне сервісне обслуговування. Ми самостійно здійснюємо доставлення до будь-якого населеного пункту країни. Якщо ви бажаєте випробувати техніку у справі, то зробити це можна на нашому виставковому майданчику у місті Підгородне, Дніпропетровської області.