Всі новини

Екскаватор Hyundai R520LC-9S – найпопулярніша модель 2021

06.12.2021

Центр спеціалізованої техніки Альфатех представляє найпопулярніший поточний рік гусеничний екскаватор – Hyundai R520LC-9S. Це універсальна машина, яка здатна впоратися з будь-яким поставленим завданням. Насамперед спецтехніка підходить для транспортування ґрунту, каміння, піску та інших сипких матеріалів. При цьому потрібна для кар'єрних робіт, дорожнього будівництва. Дана модель відрізняється високою продуктивністю зі збереженням чудової керованості.

Основні технічні показники

Основні параметри представлені у таблиці.

Найменування характеристики, одиниця виміру Числове значення параметра
Потужність двигуна, к. с. 353 при 1900 об/хв
Максимальний крутний момент, кгс·м при об/хв 182,5 при 1 300
Експлуатаційна маса, кг 51 000
Об'єм ковша, м3 3,2
Максимальна висота розвантаження ковша, мм 10 640
Робочий об'єм, см3 10 800
Габаритна довжина, мм 12 280
Габаритна ширина, мм 3 540
Габаритна висота стріли, мм 3 970
Довжина стріли, мм 7 060
Радіус копання, мм 11 140
Глибина копання, мм 6 610
Висота перекидання ковша, мм 7 290
Радіус повороту, мм 5 110

Експлуатаційні особливості моделі

Модель оснащена потужним силовим агрегатом Cummins, який забезпечує надійну роботу в комбінації із гідравлічним насосом від компанії Kawasaki. Машина відрізняється економічності, оскільки в середньому витрачає 30 л палива на годину. Крім цього, спецтехніка відрізняється простим та дешевим технічним обслуговуванням. На сьогодні це найкращий варіант для транспортування великих обсягів різних матеріалів.

Зручна кабіна оператора захищена відповідно до стандартів ROPS та FOPS. Усередині встановлені система кондиціювання, мультимедіа та регульоване крісло. Все це налаштовує на продуктивний та тривалий процес роботи у комфортних умовах. Всі елементи керування розміщені на джойстиках, за допомогою яких можна виконувати високоточні дії за високої ваги обладнання. Шум під час роботи знаходиться на рівні не вище 72 дБ – відповідно до сучасних вимог.

Основні переваги екскаватора:

  • доступні запчастини та просте технічне обслуговування;
  • якісна японська електроніка;
  • висока продуктивність шляхом силових установок Hyundai;
  • надійна гідравліка від Kawasaki;
  • великий вибір навісного обладнання.

Модель можна придбати із встановленням додаткових опцій, які збільшують комфорт оператора та надійність спецтехніки. У стандартній комплектації встановлена ​​фірмова система дистанційного керування та діагностики Hi-mate. З її допомогою оператор може віддалено отримати всю інформацію про стан робочих вузлів машини. Система дає можливість швидко виявити та усунути несправність, щоб мінімізувати час простою.

Придбати гусеничні екскаватори Хендай завжди можна в центрі спеціалізованої техніки Альфатех. На всю техніку можна оформити лізинг чи кредит. Доставка здійснюється до будь-якого населеного пункту України. Протестувати техніку можна на нашому виставковому майданчику у місті Підгородне, Дніпропетровської області.