Всі новини

ФІРМОВІ ЗАПЧАСТИНИ ХОДОВОЇ СИСТЕМИ BOBCAT

10.12.2021

Оригінальні запчастини ходової системи Bobcat розроблені спеціально для машин Bobcat за тими ж специфікаціями, що й комплектуючі, що використовуються на складальних заводах. А це гарантія довговічності від виробника, виняткова плавність ходу, ідеальна сумісність фірмових гумових гусениць, напрямних коліс, опорних ковзанок та зірочок Bobcat.

ДОВГОВІЧНІ КОМПОНЕНТИ

Міцні ковані сталеві опорні ковзанки та направляючі колеса забезпечують високу плавність ходу без використання слабких пластмасових та гумових деталей, завдяки чому скорочується кількість простоїв та потрібно менше обслуговування. Зірочки виготовляються з кованої сталі і гартуються до твердості HT-5, що являється найвищим рівнем з усіх стандартів Bobcat за твердістю, міцністю на розтягування та ударною міцністю для литих деталей та поверхонь.

ВИСОКА ПЛАВНІСТЬ ХОДУ

Передні напрямні колеса і ширші опорні ковзанки перекочуються загальною біговою доріжкою гумової гусениці, знижуючи вібрацію, підвищуючи плавність ходу і зменшуючи знос гусениць, завдяки чому продовжується термін їхньої служби. Опціональна торсіонна підвіска двобортних передніх напрямних коліс і широких опорних катків поєднує в собі

 типову для таких підвісок м'якість і стійкість, що відрізняє машини з гусеничними візками.

ПОКРАЩЕНИЙ ЗАХИСТ ВІД СХОДУ ГУСЕНИЦЬ

Рівномірний натяг гусениць, що забезпечується однобортними задніми напрямними колесами, допомагає звести до мінімуму можливість їх ослаблення та сходу у важких умовах експлуатації.

  • ВИСОКА ЗНОСОСТІЙКІСТЬ І ДОВГОВІЧНІСТЬ 
  • СТАБІЛЬНА ЯКІСТЬ І НАДІЙНІСТЬ
  • ВИСОКА ПОВЕРХНЕВА І ВНУТРІШНЯ ТВЕРДІСТЬ ПОДОВЖУЄ ТЕРМІН СЛУЖБИ І ЗНИЖУЄ ВАРТІСТЬ МОТО-ГОДИНИ.