Всі новини

GOOD DESIGN PRODUCT AWARD визначив лідера будівельної техніки. Переможець міжнародної премії - навантажувач HYUNDAI 30D-9Т

14.06.2016

Премія GOOD DESIGN PRODUCT AWARD (Корея) - це найвищий ступінь оцінки для розробників промислового обладнання і техніки. Сотні представників галузей торгівлі, промислового виробництва, і енергетики спільно з інститутом Design Promotion проводять конкурсну оцінку новітніх моделей спеціалізованої техніки представлених на ринку, за такими параметрами: дизайн, економічна доцільність, ефективність, практичність в роботі, використовувані матеріали, і т.д.

Hyundai Heavy Industries, яка позиціонує себе лідером будівельної техніки, презентувала ринку на міжнародній премії GDPA сучасний дизельний навантажувач 30D-9Т.

Вже на перших етапах відбору представлений навантажувач завоював схвалення преміальної комісії за: розробку і застосування нового ексклюзивного дизайну, величезну місткість, трьохтонну вантажопідйомність, комфортабельний салон, і практичне управління.

Після сертифікації навантажувач HYUNDAI 30D-9Т був запропонований на ринку для масового користування.

Переваги вилочника:

Контроль рівня ухилу основної конструкції навантажувача і ваг здійснюється в режимі поточного часу і дозволяє виключити переважування вантажу і нахил техніки.

Автоматизована зупинка спрацьовує у випадку, коли оператор покинув робоче місце, але не заглушив мотор.

Покращена система швидкого запуску двигуна QOS - навіть в 30 градусний мороз навантажувач буде готовий працювати вже через 10 секунд після повороту ключа запалювання.

Дискові гальма, які не потребують обслуговування.

Трансформоване місце оператора - при необхідності можна налаштувати рульову колонку, педалі гальма і сидіння під зріст і фізіологічні особливості водія.

Просте сервісне обслуговування - відображення показників основних систем навантажувача на 5-дюймовому рідкокристалічному дисплеї дозволяє технікам швидко визначити і усунути можливу проблему, а також вчасно замінити витратні деталі та комплектуючі.

На сьогоднішній день, всі моделі представленої будівельної техніки, випущені компанією Hyundai мають сертифікати Geometric Dimensioning, і вже встигли зайняти гідне місце, як на світовому, так і на українському ринку. За час існування Hyundai зарекомендував себе як виробник надійної, економічної і продуктивної дорожньо-будівельної техніки різних конструкцій і модифікацій