Всі новини

Грейдери Shantui для кар'єрів

26.11.2021

Центр спеціалізованої техніки Альфатех представляє потужні автогрейдери від китайського виробника Shantui, які можна використати для кар'єрних робіт. Такі машини не завжди потрібні в кар'єрах. Однак вони необхідні для створення рівної ґрунтової дороги, якою будуть пересуватися заповнені самоскиди. Якісна дорога в кар'єрі скорочує час на доставку видобутої гірської породи на завод для подальшої переробки. Також грейдери можна використовувати для відведення води, підсипання та вирівнювання польових доріг у селах поблизу кар'єру, розчищення доріг від снігу та льоду під час зими.

Основні технічні показники

Китайська компанія "Шантуй" оснащує грейдери витривалими силовими агрегатами Cummins. Вони чудово показують себе в будь-яких умовах, економно споживають паливо та прості у технічному обслуговуванні. Машини зберігають свою продуктивність у зимовий період шляхом додаткової установки підігрівача палива. Він полегшує запуск двигуна під час морозів, знижуючи навантаження на циліндри двигуна. Надійна трансмісія з технологією ZF оснащена гідротрансформатором, який забезпечує плавне перемикання швидкостей на звичайному та задньому ходу.

Грейдери мають двигуни потужністю від 140 до 250 л. с. Експлуатаційна вага варіюється від 11500 кг до 22000 кг. Також представлений широкий вибір навісного обладнання, наприклад, передніх відвалів та задніх розпушувачів. Серед усіх моделей у лінійці варто виділити універсальний грейдер Shantui SG16-3, який ідеально підходить для кар'єрних робіт. Він має такі технічні характеристики:

  • експлуатаційна вага – 15400 кг;
  • розміри відвалу (довжина/висота) – 3660/635 мм;
  • кут повороту відвалу – 360°;
  • габаритні розміри (ДхШхВ) – 8726х2600х3400 мм;
  • мінімальний радіус розвороту – 7800 мм;
  • потужність двигуна – 160 к. с. при 2200 об/хв;
  • максимальна швидкість руху – 40 км/год;
  • максимальна глибина поглиблення відвалу – 5 00 мм;
  • кліренс – 430 мм.

Грейдер оснащені 4-тактным двигуном Dongfeng Cummins с 6 циліндрами й рідинним охолодженням.

Експлуатаційні особливості

Кабіни грейдерів мають захист ROPS, за допомогою якого можна стежити за всіма важливими вузлами та інструментами у процесі роботи. Базова комплектація включає шторку для захисту від прямих сонячних променів, сидіння, систему кондиціонування та сучасні мультимедійні пристрої.

Китайська компанія наголошує на зручності оператора, надаючи ряд корисних опцій для реалізації ефективного робочого процесу. Серед них варто відзначити інтелектуальні системи, за допомогою яких можна проводити високоточні операції на верхніх шарах дорожньої основи.

Усі моделі мають централізовану систему вимірювання тиску. З її допомогою можна виміряти тиск у будь-якому вузлі гідравлічної системи. Вона значно спрощує діагностику та технічне обслуговування, прискорюючи виявлення несправностей.

Центр спеціалізованої техніки Альфатех є офіційним представником компанії Шантуй в Україні та представляє машини за найвигіднішими цінами. Уся техніка має офіційну гарантію від виробника. За бажання можна придбати грейдери та інші машини у лізинг або оформити кредит. Клієнти можуть протестувати техніку на нашому виставковому майданчику у місті Підгородне, Дніпропетровської області, а також у Києві.