Всі новини

Hyundai Construction Equipment будує масштабний «Центр оцінки експлуатаційної надійності»

20.09.2019

Один з найбільших виробників будівельної техніки в світі - Hyundai Construction Equipment (HCE) почав будівництво великого центру по оцінки надійності і якості виробленої техніки для посилення своєї конкурентоспроможності на світовому ринку.

18 вересня, в середу HCE провели церемонію закладки фундаменту «Центру оцінки експлуатаційної надійності» і «Лабораторії оцінки ефективності» для готового обладнання. Загальна площа - 40 000㎡ в Науково-дослідному інституті Мабукрі в Йон'ін, Кьонгідо.

Загальна сума інвестицій цього проекту складає 77 млрд. KRW (ГЕТЬ). Кошти будуть спрямовані на розширення діяльності оціночної лабораторії, яка раніше працювала в Ульсані і на будівництво центру з оцінки надійності, який дозволить проводити комплексні дослідження від деталей до готової продукції. Проект буде завершено в серпні 2020р.

«Центр оцінки експлуатаційної надійності» буде оснащений великою лабораторією, яка дозволить перевіряти працездатність обладнання в самих екстремальних умовах від -40 ° C до 80 ° C, а також симуляторами будівельної техніки Hyundai і сучасним контрольно-вимірювальним обладнанням.

Крім того, будуть проводитися різні дослідження і експерименти, такі як: екологічність, відповідність чистих технологій у виробництві, висока ефективність, зменшення шуму, щоб максимально впоратися з жорсткістю правил регулювання вихлопних газів.

Кім Гванг-хв, віце-президент «Центру оцінки надійності» в HCE, сказав: «Коли центр буде завершено, попередня перевірка від гідравлічних і механічних частин до готової продукції буде посилена, і конкурентоспроможність якості готового обладнання буде значно поліпшена. Ми очікуємо, що буде зростання лояльності до нашого бренду і буде ще більше довіри на світовому ринку ».

HCE зосереджує свої зусилля на поліпшенні якості розвиваючи відділ досліджень і розробок.

Ми, Компанія Альфатех пишається тим, що маємо можливість представляти ринку України якісну та сучасну будівельну техніку Hyundai.

Центр спеціальної техніки Альфатех - міцна основа вашого бізнесу.