Всі новини

Індустріальні шини Triangle - ідеальне рішення для безпечної роботи промислової і дорожньо-будівельної техніки

14.07.2016

Шини Тріангл - це міцність, покращене зчеплення з грунтом, підвищена зносостійкість, і здатність витримувати великі навантаження.

З огляду на перераховані вище якості такими шинами найчастіше оснащується будівельна, дорожня, промислова і сільськогосподарська техніка, яка піддається щоденному надскладномунавантаженню і експлуатації.

Класифікація вантажних шин Triangle
Всі індустріальні шини Triangle в залежності від конструкції, зовнішнього вигляду, складу, і області застосування діляться на:

суцільнолиті - представляють собою гумомістку конструкцію, закріплену на металевому обідку різної кількості шарів (в залежності від моделі шин). Найчастіше суцільнолиті шини використовуються всередині приміщення або на вимощених майданчиках (виключно на рівній поверхні), легко справляються з різкими поворотами, зручні у використанні і мають відносно доступну вартість.
 пневматичні - оснащені глибоким протектором і міцним сталевим кордом, за рахунок чого мають високу прохідність незалежно від виду грунту, мають надзвичайну зносостійкість, і відмінно підходять для роботи в складних кліматичних і природних умовах.

У свою чергу пневматичні шини Triangle діляться на наступні типи:

для керованої (рульової) осі - мають кілька ламелей і малюнок у вигляді поздовжніх канавок, завдяки чому мають чітку рульову реакцію навіть у зимову пору року;
для ведучої осі - створені для моментальної зупинки техніки (властиві високонадійні тягово-зчіпні властивості), через що малюнок протектора має  вигляд об'ємних блоків, порізаних ламелями.

Варто відзначити, що суцільнолиті та пневматичні шини Тріангл в деякій мірі є взаємозамінними, і при необхідності можуть бути використані для вирішення завдань різних галузей промисловості. При цьому, дуже важливо пам'ятати, що ефективність роботи вашої техніки і її зносостійкість безпосередньо залежить від того, чи правильно ви підібрали шини і наскільки вони відповідають встановленим вимогам (індексам навантаження та швидкості).

Вибираючи індустріальні шини Triangle варто звернути увагу на:

Візерунок протектора - вибирається з урахуванням поверхні грунту, який найчастіше зустрічатиметься при експлуатації обладнання (глина, болотистий грунт, пісок, щебінь тощо).
Розмір шини - підбирається безпосередньо під величину великогабаритної техніки;
Камера - захищає шину від передчасної деформації незалежно від ваги вантажу, і є більш безпечними в порівнянні з безкамерними шинами.
Ступінь шаровості - впливає на рівень навантаження вантажу на колеса. Іншими словами, чим вище шаруватість шини, тим більше навантаження зможе витримати колесо.

Індустріальні шини Тріангл - забезпечать належні умови для перевезення важких і об'ємних вантажів на далекі відстані.

З широким асортиментом шин призначених для навантажувачів та іншої спецтехніки, які є в наявності, Ви можете ознайомитися і зробити замовлення на сайті marketkoleso.com.ua.

На даному сайті представлена не тільки гума Triangle, а й інші, покришки китайського виробництва високої якості. Такі як: Toyomoto, Benton, Keter, GM Rover