Всі новини

Інноваційний центр Hyundai

29.04.2021

Штаб-квартира Hyundai Construction Equipment (HCE) завершила будівництво Центру технологічних інновацій в Ульсані, Південна Корея. Центр покликаний служити колискою якісних інновацій, щоб забезпечити подальший розвиток і зміцнити позиції бренду.

Будівництво центру було розпочато у вересні 2019 року. Він завершився в кінці 2020 роки після зведення будівлі для оцінки надійності та лабораторій оцінки продуктивності готового обладнання на загальній площі 40 000 м2. Проєкт привернув інвестиції на загальну суму 77 мільярдів вон (KRW). Центр включає 16 лабораторій для проведення якісних досліджень і перевірки, починаючи від дрібних деталей і закінчуючи готовим обладнанням.

Штаб-квартира Hyundai Construction Equipment (HCE)

Призначення центра

Зокрема, компанія Hyundai Construction Equipment створила офіс інтегрованої системи управління, яка об'єднує передові ICT-технології для контролю дослідницької роботи в Кунсані, а також лабораторію, випробувальний полігон в Центрі технологічних інновацій. Крім того, будівлю для оцінки надійності обладнано великою кліматичною камерою, яка може перевіряти роботу обладнання в екстремальних умовах від -40 ° C до +80 ° C.

У майбутньому тут планується проведення різноманітних досліджень і експериментів за такими напрямками:

  • розробка екологічно чистого обладнання;
  • збільшення ефективності обладнання;
  • створення технологій для зниження шуму;
  • використання віртуальної системи перевірки для зниження обсягу вихлопних газів.

Очікується, що Центр технологічних інновацій стане відправною точкою для підвищення якості та ефективності будівельної техніки Хюндай.