Всі новини

Колісний екскаватор Hyundai R180W

23.02.2022

Центр спеціалізованої техніки Альфатех представляє увазі споживачів потужний та надійний колісний екскаватор R180W від корейської компанії Hyundai Construction Equipment Модель з повно поворотною гідравлічною системою забезпечує чудову маневровість та високу швидкість пересування. Універсальна техніка використовується у будівельній сфері, кар'єрних роботах, для транспортування сипких матеріалів. Завдяки високим параметрам продуктивності модель легко справляється з будь-яким ґрунтом.

Основні характеристики екскаватора

В таблиці перечислені головні параметри.

Найменування характеристики, одиниця виміру Числове значення параметра
Потужність двигуна, к. с. 126
Експлуатаційна маса, кг 17 300
Робочий об'єм, см3 4 996
Габаритна ширина, мм 2 500
Габаритна висота, мм 3 190
Габаритна довжина, мм 8 760
Довжина стріли, мм 5 100
Радіус копання, мм 8 690
Глибина копання, мм 5 420
Висота розвантаження ковша, мм 8 990
Висота перекидування ковша, мм 6 350
Радіус повороту, мм 3 180
Паливний бак, л 270
Стартер, В/кВт 24/5
Генератор, В/А 24/50

Експлуатаційні особливості

Представлена ​​модель вважається однією з найкращих серед усіх колісних екскаваторів компанії Хендай. Вона користується популярністю за рахунок низького споживання палива, потужного двигуна та простого керування. До інших переваг моделі можна віднести:

  • відмінна якість конструкції та робочих компонентів;
  • високу ефективність виконання робіт;
  • швидкість пересування до 30 км/год та чудову маневреність за будь-яких погодних умов.

Колесный экскаватор Hyundai R180W

Екскаватор оснащений надійним силовим агрегатом Mitsubishi японського виробництва. Внаслідок прямого упорскування палива та водяного охолодження двигун генерує вихлопні гази на низькому рівні. Для керування потужністю передбачена спеціальна система, яка забезпечує:

  • швидке перемикання між 5 режимами продуктивності;
  • автоматичний розігрів та скидання обертів;
  • ефективну самодіагностику та захист від перегріву;
  • фірмову опцію Power Boost для короткочасного збільшення обертів під час виконання складних завдань.

Зручна кабіна з широким склом забезпечує повний круговий огляд. Система звукоізоляції зберігає рівень шуму на рівні 71 дБ, створюючи комфортні умови для оператора. Машиніст може регулювати положення крісла з урахуванням особистих переваг. Ви можете видаляти або наближати консольні панелі для швидкого доступу.

Всі елементи керування екскаватором розміщені на одному джойстику. Модель оснащена ручними маніпуляторами для точного керування робочими елементами. На даху та стрілі встановлені додаткові фари для комфортної роботи у темну пору доби. Капот, що широко відкривається, забезпечує швидкий доступ до всіх робочих вузлів.

Альфатех надає українським клієнтам найвигідніші ціни на екскаватори компанії Хендай. Будь-яку машину можна придбати у кредит чи лізинг. Екскаватори Hyundai Construction Equipment відмінно себе показали в будь-яких умовах при виконанні різних робіт. Подивитися та перевірити техніку можна на нашому виставковому майданчику у місті Підгородне, Дніпропетровської області.