Всі новини

Компанія Hyundai встановила для себе новий рекорд - на початку літа реалізовано 500-тисячний екскаватор

12.06.2015

На початку червня в Південній Кореї компанія Hyundai, провідний виробник будівельної техніки, відвантажила 500-тисячну одиницю екскаватора покупцеві.

Даний виробничий рекорд був досягнутий через 28 років з моменту презентації першого екскаватора в 1987 році. Компанія починала свій бізнес з виробництва 426 перших екскаваторів в 1987 році, а зараз є головним гравцем ринку з найбільш широкою лінійкою продуктів серед корейських виробників. Лінійка продуктів HHI включає 1,5-тонні екскаватори, 30-тонні вилочні навантажувачі і найбільші в Кореї 120-тонні екскаватори. Компанія нещодавно анонсувала економічно безпечні високоефективні екскаватори серії 9S.

Hyundai активно проникла на глобальний ринок будівельного обладнання маючи п`ять зарубіжних заводів в Китаї, Індії та Бразилії. За допомогою неймовірних зусиль науково-дослідного відділу, диференційованого підходу до обслуговування клієнтів і маркетингових заходів Hyundai досягла глобальних продажів в 2,7 млрд. доларів в 2014 році. Цього року компанія націлена досягти глобальних продажів в 3 млрд. доларів.

Ми будемо й надалі представляти нові моделі з поліпшеними якістю і продуктивністю, і зміцнювати нашу позицію надійного виробника на міжнародному ринку будівельного обладнання, повідомив Містер Рі Санг-гі, операційний директор підрозділу будівельної техніки Hyundai.