Всі новини

Мульчер Bobcat – тренд сезону

08.11.2021

У центрі спеціалізованої техніки Альфатех можна купити оновлені модулі навісні від компанії Bobcat. Мульчер - додаткове обладнання для навантажувачів, призначене для видалення заростей та невеликих дерев з будівельних майданчиків. Завдяки тому, що інструмент легко долає нерівності, він чудово підходить для очищення території вздовж доріг та тротуарів. Навісне обладнання відрізняється простою установкою та не має спеціальних вимог.

Особливості та переваги

Начіпне обладнання оснащене потужним гідродвигуном, продуктивність якого можна регулювати. Відповідно до гідравлічної потужності спецтехніки можна встановлювати необхідні робочі характеристики залежно від поставленого завдання. Завдяки змінній продуктивності двигун мульчера можна під'єднати до допоміжних гідравлічних ліній, які мають витрату до 151 л/хв. У такому випадку начіпне обладнання можна встановлювати практично на будь-яку машину.

Крім цього, мульчери оснащені плаваючою підвіскою. Зменшена довжина платформи та особлива конструкція сприяють подоланню всіх нерівностей на поверхні. При цьому нахил завжди тримається на рівні 10 ° - відповідно до сучасного стандарту безпеки SAE J1001 для промислових подрібнювачів.

Інструменти мають пристрій автоматичного вимкнення. Воно зупиняє обертання ножів, якщо вертикальне піднесення системи навішування Bob-TachTM перевищило 25 см. Додаткову маневреність при виконанні робіт забезпечує задній ролик конічної форми. Оператор може змінювати рівень подрібнення матеріалу за допомогою регульованого заднього лючка.

Технічні характеристики

Виробник Bobcat представляє 3 моделі.:

  • FC155 – ширина різання 1550 мм, максимальна частота обертання 2200 об/хв, маса 580 кг, висота відключення 254 мм;
  • FC175 – ширина різання 1750 мм, максимальна частота обертання 2200 об/хв, маса 696 кг, висота відключення 254 мм;
  • FC200 – ширина різання 2000 мм, максимальна частота обертання 2200 об/хв, маса 746 кг, висота відключення 254 мм.

В техцентрі Альфатех можна придбати навісне обладнання від компанії «Бобкет» за найвигіднішими цінами та з доставкою по всій території України. Усі охочі можуть перевірити робочі здібності мульчерів на виставковому майданчику у місті Підгородне, Дніпропетровської області.