Всі новини

Незамінний помічник для аграрних підприємств, що розвиваються

20.12.2021

У центрі спеціалізованої техніки Альфатех стали доступні телескопічні навантажувачі для сільгоспробіт. Це універсальні машини, які використовуються для різних операцій. З їх допомогою можна швидко вантажити та транспортувати матеріали, очищати територію від сміття. Також їх використовують як допоміжну техніку для будівництва.

Головні технічні характеристики

Компанія Бобкет надає компактні та великі телескопічні навантажувачі для сільського господарства. Моделі першої категорії оснащені двигунами PERKINS із 4 циліндрами та потужністю до 100 л. с. Гідростатична трансмісія із двоступінчастою коробкою дає можливість набирати швидкість до 40 км/год. Вантажопідйомність складає 2600-3000 кг. Максимальна висота підйому – 5,9-6,8 м. Невелика експлуатаційна маса до 5320 кг дає можливість швидко пересуватися між об'єктами та ефективніше виконувати завдання. При цьому зберігається чудова стійкість на будь-якому ґрунті.

Машини другої категорії також оснащуються потужнішими силовими агрегатами PERKINS на 130 л. с. Встановлено гідростатичну трансмісію з 4 передачами для більш точного управління маневреністю. Найбільші моделі здатні досягати швидкості 40 км/год. Вантажність становить 3500-4300 кг, а максимальна висота підйому – 7-7,5 м. Це важчі навантажувачі з експлуатаційною масою 6200-7000 кг, внаслідок чого машина займає стійкіше положення у процесі роботи.

Моделі відрізняються швидким виходом та автоматичним рухом стріли. Ця особливість допомагає виконувати роботу ефективніше та швидше. Збалансована конструкція, довга колісна база, низький центр тяжіння забезпечують безпечне транспортування важких вантажів на висоті. Ознайомитись з модельним рядом телескопічних навантажувачів можна тут.

Телескопический погрузчик Bobcat TL38.70 Agri

Експлуатаційні особливості

Кабіна у всіх моделях має стандартний захист ROPS/FOPS для виконання складних завдань. Вона має багато сучасних функцій, які забезпечують комфортні умови для роботи. Насамперед варто відзначити регульоване сидіння Grammer Maximo з динамічною підвіскою, підігрівом та охолодженням.

Чудовий огляд робочої території забезпечують повне засклення, тонкі грати даху, похилий капот і низьке розташування панелі приладів. Машина відмінно себе показує під час роботи у темний час доби. Усього на кабіні розташовано 8 яскравих світлодіодних ліхтарів. При цьому вони можуть зберігати встановлену конфігурацію. Дзеркала заднього виду оснащені функцією захисту від зледеніння.

На вибір є безліч видів додаткового навісного обладнання:

  • плаваючий вилковий візок;
  • грейферний та копаючий ківш;
  • різні захвати для тюків із зубами та гідравлічними трубками.

Всі елементи керування розташовані на ергономічному джойстику. Він встановлюється на підлокітник сидіння з будь-якої сторони. З його допомогою можна одночасно керувати стрілою, швидкістю пересування машини, ковшем та додатковим навісним обладнанням. Елементи управління інтуїтивно зрозумілі, а колір кожної кнопки допоможе швидко виконати потрібну дію. Всі вони мають підсвічування і чудово видно у вечірній чи нічний час.

Погрузчик телескопический Bobcat TL43.80HF Agri

Вся важлива інформація відображається на інтерактивному 5-дюймовому екрані з вбудованим радіо та телефонною сторінкою. Для підвищення безпеки та впевненого маневрування призначена тилова камера, яка автоматично вмикається під час руху заднім ходом. Сідати і виходити з нової кабіни дуже зручно завдяки широким дверям. Велика сходинка з виїмкою та безліч ручок забезпечують швидкий доступ до крісла та панелі керування.

В Альфатех можна швидко оформити покупку будь-якої техніки компанії "Бобкет". Часто надаються знижки та акції. Доставка здійснюється у будь-який населений пункт України. Перевірити техніку в роботі можна на нашому виставковому майданчику в місті Підгородне, Дніпропетровської області.