Всі новини

Нове навісне обладнання для міні-навантажувачів Bobcat

18.05.2021

Центр спеціалізованої техніки Альфатех представляє кліщові захвати для навантажувачів компанії Bobcat. Представлене навісне обладнання призначене для очищення території від невеликих колод, дощок, сухостійних і сухої трави. Захвати для колод розраховані як для гусеничних навантажувачів MT55, MT100, так і колісних версій L23 і L28 з двигунами потужністю 25 кінських сил.

Захват для бревен мини-погрузчиков Bobcat

Експлуатаційні особливості обладнання

Міцні зуби розкриваються до 147 см в ширину і обертаються навколо своєї осі для зручного захоплення колод, дощок, сухостою. Посилені пальці грейфера надійно утримують зібраний матеріал в процесі роботи. Навісне обладнання також оснащений вбудованим штовхачем для дерев, який забезпечує точну валку в заданому напрямку.

Захват для бревен Bobcat

Тросові боларди служать додатковою точкою кріплення для підвищення стійкості. Завдяки універсальності та компактним розмірам захоплення для колод дають можливість швидко розчищати території в обмеженому просторі. Крім цього, захоплення для колод для мінінавантажувачів Бобкет мають наступні переваги:

  • посилена конструкція виготовлена зі зносостійкої сталі;
  • міцні зуби надійно фіксують вантаж при переміщенні;
  • міцний кронштейн і посилені сполучні деталі забезпечують надійність обладнання при максимальному навантаженні;
  • швидкознімне кріплення дає можливість швидко встановлювати захоплення в процесі роботи.

Центр спеціалізованої техніки «Альфатех» представляє тільки оригінальне навісне обладнання на погрузчики від компанії Bobcat. Ми напряму співпрацюємо з офіційними постачальниками, тому на всю техніку діють гарантія і сервісне обслуговування. Наш центр здійснює доставку по всій території України. Дізнатися попередню інформацію можна телефоном в робочий час. Якщо маєте бажання все обладнання можна протестувати на нашій виставковому майданчику в селищі Підгородне, Дніпропетровської області.