Всі новини

Вже у продажу! Нове покоління телескопічних навантажувачів для будівництва!

16.12.2021

У центрі спеціалізованої техніки Альфатех стали доступні нові телескопічні навантажувачі серії R від компанії Bobcat. Вони були спроєктовані та вироблені у Франції. Маючи більш ніж 50-річний досвід розробки навантажувачів, компанії «Бобкет» вдалося створити сучасну лінійку високопродуктивної спецтехніки для вантажних та будівельних робіт.

Нова лінійка телескопічних навантажувачів Bobcat серії R включає наступні моделі:

  • компактні моделі — TL26.60, TL30.60 та TL30.70;
  • габаритні моделі — TL35.70, TL38.70HF та TL43.80HF.

Основні технічні показники

Компанія Bobcat представила одразу 3 категорії телескопічних навантажувачів:

  1. Компактні моделі. Вантажність – від 2,6 до 3 т, висота підйому – від 6 до 7 м.
  2. Середні моделі. Вантажність – від 3,5 до 3,6 т, 3 т, висота підйому – від 7 до 12 м.
  3. Моделі з подовженою стрілою. Вантажність – від 3,5 до 4,1 т, висота підйому – від 13 до 18 м.

Машини оснащені двигунами PERKINS потужністю 100 к. с., які дозволяють розвивати швидкість пересування до 40 км/год. Також на всіх моделях встановлена ​​гідростатична трансмісія з автоматичною коробкою передач.

Експлуатаційні особливості

Навантажувачі нової серії забезпечують збалансоване поєднання надійності, ефективності та неперевершеного комфорту для виконання будь-якої роботи. Всі завдання можна виконувати з високою точністю завдяки неймовірно плавному джойстику, на якому компактно розміщені всі елементи керування.

Моделі оснащені гальмом стоянки для забезпечення більш впевненої стійкості. Спеціальний екран забезпечує захист усіх важливих робочих вузлів та компонентів. Рама та стріла мають міцну конструкцію та відповідають усім ступеням безпеки.

Варто відзначити, що внаслідок чудової стійкості та балансування для більшості робіт не потрібно використовувати стабілізатори. Сучасна система позиціювання забезпечує вільне управління стрілою та бездоганний контроль кожної дії. Всі машини мають низький центр ваги, довгу колісну базу та важку противагу. Це дає можливість легко працювати з вантажем на висоті без ризику перекидання.

У кабіні розміщені інтуїтивно зрозумілі елементи керування машиною та стрілою зі зручним компонуванням. Звуковий сигнал та освітлення керуються лівими важелями, а праві призначені для контролю спускових гачків. Циліндри машини, гідравлічні системи та електропроводка знаходяться під надійним захистом міцної коробчастої рами. Найважливіші компоненти перебувають у легкій доступності щодо оперативного технічного обслуговування.

Нові телескопічні навантажувачі компанії Бобкет вже представлені для тестування на нашому виставковому майданчику у місті Підгородне Дніпропетровської області. У центрі спеціалізованої техніки Альфатех нова техніка доступна для покупки в лізинг або кредит. Усі машини мають офіційну гарантію від виробника.